Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Γιατί ορίστηκαν και δεν κληρώθηκαν οι δικαστές που θα αποφασίσουν για τον Άκη;

Ορίστηκαν οι δικαστές που θα αποφασίσουν για τον Άκη 


Κληρώθηκαν τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου, τα οποία θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα στείλουν τον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο στο Ειδικό Δικαστήριο ή στην τακτική δικαιοσύνη ή απλά αν θα αποφανθούν πως τα αδικήματα που βαραίνουν τον πρώην υπουργό για το σκάνδαλο των υποβρυχίων έχουν παραγραφεί.

Συγκεκριμένα, από τον Άρειο Πάγο ορίζονται οι κ.κ. Βασίλειος Λαμπρόπουλος, Νικόλαος Λεόντης και Ιωάννης Παπαδόπουλος ως τακτικά μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου ενώ ως αναπληρωματικά μέλη η κυρία Βιολέτα Κιτέα και ο κ. Δημήτριος Πατινίδης.

Από το Συμβούλιο της Επικρατείας ορίστηκαν η κυρία Ευδοξία Γαλανού και ο κ. Νίκος Ρόζος με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Γιώργο Παπαγεωργίου.
Από τους εισαγγελείς του Αρείου Πάγου κληρώθηκε ο κ. Νίκος Μαύρος ως τακτικό Μέλος και ο κ. Ιωάννης Τέντες ως αναπληρωματικός. 


Απορία ημών:Η είδηση είναι από το Real.gr και στον τίτλο της μιλάει για ορισμό των δικαστών ενώ στο κείμενο αρχίζει με τη λέξη κληρώθηκαν και μετά διαπιστώνουμε ότι από τον Αρειο Πάγο και το ΣτΕ ορίστηκαν οι δικαστές και κληρώθηκαν μόνο οι εισαγγελείς του Αρείου Πάγου!Γιατί ρε παιδιά δεν βγήκαν όλοι από κλήρωση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom