Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Τσιμέντο να γίνει! 600.000 ευρώ πήγαν σε τσιμεντοστρώσεις το 2010!
«Το μόνο έργο που κυριαρχεί είναι οι ασφαλτοστρώσεις και οι τσιμεντοστρώσεις. Αν τα αθροίσουμε όλα μαζί ανέρχονται στο ποσό 606.000 ΕΥΡΩ, και αντιστοιχούν στο 60% του ποσού που λαμβάνει ο Δήμους από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους».

Σοκ με «Δήλος» Δεν έρχεται!
«Το νεότευκτο πλοίο Blue Star «Delos» που αναμενόταν να ξεκινήσει δρομολόγια στη γραμμή της Παροναξίας αρχικά τον Ιούνιο και στη συνέχεια στις 20 Ιουλίου, τελικά, δεν θα έρθει!».

Αναφορά Βελεντζείου για τον Ανδρόνε
«Το Βελέντζειο Ίδρυμα Πάρου με επιστολή του στις 7/7 προς τον υπουργό υγείας κ. Λοβέρδο και τους εμπλεκόμενους φορείς κάνει αναφορά - αίτημα για τον επιστημονικό διευθυντή του Κ.Υ. Πάρου κ. Γκ. Ανδρόνε, και τα προβλήματα που δημιουργεί στη λειτουργία του αεροπλάνου - ασθενοφόρου».

Ελισάβετ η Α' του Πάρκου Άη Γιάννη του Δέτη
«Η υβριστική, συκοφαντική και συνομοσιολογική απάντηση της εις βάρος του συντάκτη ενός ρεπορτάζ που ασκούσε κριτική σε πράξεις και της κ. Παπαζώη (μεταξύ άλλων) ως προέδρου ενός φορέα, δεν δικαιολογείται με ΤΙΠΟΤΕ. Είναι από πλευράς ύφους και μέρους περιεχομένου ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και απορριπτέα».

«Όχι αυτά σ' εμένα κ. Φραγκούλη»
«Στην Πάρο ευτυχώς δεν έχουμε ανάλογα δυσάρεστα γεγονότα κατά πολιτικών, αλλά και ούτε «δυνατό» ΣΥΡΙΖΑ στις εκδηλώσεις. Έτσι, είναι φανερό, ότι κάποιοι «Ηρακλειδείς του στέμματος» βρήκαν να στοχοποιήσουν το ΚΚΕ και διά του λόγου που εκφέρει στο δημοτικό συμβούλιο, τον κ. Ροκονίδα».

Μουρμούρες επαγγελματιών Και χάος με τα χρέη των κοινόχρηστων χώρων
«Τα φέσια στο Δήμο από καταστηματάρχες ως φαίνεται έχουν πάρει ανεξέλεγκτη έκταση. Πολλοί ισχυρίζονται ότι αυτό το φαινόμενο μεγάλωσε ιδιαίτερα πέρσι που ήταν προεκλογική χρονιά και «δεν υπήρχε πίεση» εκ των άνω για είσπραξη των οφειλών».

Ψίθυροι... Κάγκανη και ξερό ψωμί!
«Το ερώτημα που προκύπτει είναι πως επί υπουργίας εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση οι δύο προαναφερόμενοι δεν είχαν πάρει προαγωγή και είχαν παραμείνει στα χαμηλά. Δύο τινά λοιπόν μπορούν να συμβαίνουν: Ή ο κ. Γ. Ραγκούσης τους αδικούσε ή ο κ. Γ. Ραγκούσης γνώριζε πολύ καλά τις δυνατότητες τους... αγαπητέ κ. Κώστα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom