Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ:«Διαλύστε τους πολίτες και όχι τους μπαχαλάκηδες»

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Παρά τους ισχυρισμούς του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, και εκείνους της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., όλα δείχνουν πως, το καυτό διήμερο της 28ης και 29ης Ιουνίου, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Λευτέρης Οικονόμου επέλεξε συνειδητά να διαλύσει τη συγκέντρωση των πολιτών στο Σύνταγμα και όχι να απομονώσει τους «μπαχαλάκηδες» οποιασδήποτε προέλευσης ή χρώματος. Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Το χρονικό των γεγονότων αδιάψευστο και οι συγκεκριμένες οδηγίες που δόθηκαν στον Θάλαμο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. ξεκάθαρες.

Νωρίς το απομεσήμερο της Τετάρτης 29 Ιουνίου, την ώρα περίπου κατά την οποία αναμενόταν η διαδικασία ψηφοφορίας στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο, μία ομάδα 250 νεαρών αναλαμβάνει «δράση» στη γωνία Καραγεώργη Σερβίας και Σταδίου, με στόχο να επιτεθεί στο κτήριο του Υπουργείου Οικονομικών. Στην επίθεση αυτή αντιδρούν οι διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται επί των οδών Βουλής και Νίκης. Δέχονται βροχή από πέτρες και μάρμαρα και οπισθοχωρούν.





Διαβάστε τη συνέχεια στο zougla.gr/

2 σχόλια:

ΑΔΗΣ είπε...

Οι θυρωροί φταίνε, πάντα οι θυρωροί!
Κρεμμαστε τους θυρωρούς για να
καθαρίσει ο τόπος.

zeidoron dtsoukas είπε...

Οχι Αδη μου δεν έχεις δίκιο!Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ δεν είναι ένας απλός θυρωρός,είναι η προέκταση της πολιτικής ηγεσίας και είναι εξ ίσου συνυπεύθυνος με τον υπουργό Προ-ΠΟ.

Read more: Go to TOP and Bottom