Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ενα χρόνο μετά οι δολοφόνοι της Marfin παραμένουν άγνωστοι

Η ανάρτηση που ακολουθεί είναι αφιερωμένη στη μνήμη των  τεσσάρων  ψυχών που χάθηκαν ακριβώς  ένα χρόνο πριν στο κατάστημα της Marfin στο κέντρο της Αθήνας.
Οι δολοφόνοι εξακολουθούν να παραμένουν άγνωστοι και φυσικά ασύλληπτοι!
Είναι η πρώτη ανάρτηση του ιστολογίου μας για το 2011.

Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2011
Οι νεκροί της Marfin!Μια ανάρτηση αφιερωμένη στον κύριο Παπούλια
Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες όλα τα καθώς πρέπει δίκτυα κάνουν ανασκόπηση της χρονιάς που έφυγε.
Εμείς θα σταθούμε σε μια και μόνο μέρα αυτής της χρονιάς.
Ηταν 5 Μαϊού 2010,τη χειρότερη ίσως χρονιά της νεότερης Ελληνικής ιστορίας.Η Ελληνική Βουλή συζητούσε το μνημόνιο που μας επέβαλαν οι ξένοι αφεντάδες των αφεντάδων μας κι ο λαός της Αθήνας διαδήλωνε ενάντια στα πλέον αντιλαϊκά μέτρα που ψηφίστηκαν ποτέ!
Τα ΜΜΕ απεργούσαν,ως συνήθως όταν έχουμε μεγάλα γεγονότα.
Μεσημέρι,η διαδήλωση βρισκόταν σε εξέλιξη και οι "γνωστοί άγνωστοι" έψαχναν εναγωνίως για νεκρούς.Αυτοί βρήκαν το στόχο,η δικαιοσύνη 7 μήνες μετά δεν τους έχει βρει!
Πυρπολήθηκε το κατάστημα της Marfin στη Σταδίου,όπου βρήκαν τραγικό θάνατο τρεις αθώοι άνθρωποι κι ένα αγέννητο μωρό!Αυτοί οι νεκροί θα στιγματίζουν για πάντα την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κι όσους άλλους ψήφισαν τα μέτρα,όπως οι νεκροί του Κ.Μαρούση θα στιγματίζουν αιωνίως την Κυβέρνηση της ΝΔ και το Βασίλη Κοντογιαννόπουλο!
Εμείς πρώτη μέρα του χρόνου σήμερα θα αναδημοσιεύσουμε τις αναρτήσεις μας εκείνης της μαύρης μέρας και της επομένης 6ης Μαϊού!
Ετσι για να μη ξεχνάμε!
Εξαιρετικά αφιερωμένες στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας,που από χτες ξεσπαθώνει κατά του πολιτικού κατεστημένου.Μιλάει για κλέφτες,μιλάει  για φυλακές αλλά δεν μας λέει ούτε ένα όνομα ούτε ποιος θα τους βάλει στη φυλακή.

Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

Δυστυχώς υπάρχουν τρεις νεκροί

Δυστυχώς όπως μετέδωσε μόλις αυτή τη στιγμή η τηλεόραση του ΣΚΑΪ υπάρχουν τρεις νεκροί στην Εγναντία Τράπεζα της Σταδίου.
Την είδηση ανακοίνωσε και ο πρόεδρος της Βουλής στο κοινοβούλιο!
update:Απόψε δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των τριών ανθρώπων που δολοφονήθηκαν στην Marfin.Eίναι η Παρασκευή Ζούλια 35 ετών,η Αγγελική Παπαθανασοπούλου 32 ετών και ο Επαμεινώνδας Τσακαλης 36 ετών.




Με τι κουράγιο χειροκροτάτε μωρέ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom