Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Και στην Πάρο...
Στην Πλατεία
2η συγκέντρωση Σάββατο 28/5
19:30 πλατεία Μαντώς Μαυρογένους
«Η συγκεκριμένη εκδήλωση δυσφορίας ενάντια στην τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα και στον τόπο, οργανώθηκε την τελευταία στιγμή, από μερικούς ανθρώπους στην Πάρο που επικοινωνούν στο facebook».

Σσστ! Το Δημοτικό Συμβούλιο κοιμάται...
Πλήρης απογοήτευση
νέα συνάντηση για τα προβλήματα
στο Κέντρο Υγείας
«Αυτοί που διαδίδουν τέτοια καραγκιοζιλίκια θα έπρεπε να σκεφτούν ότι στη περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, η δημοσιοποίηση του, δημιουργεί την εντύπωση στους Παριανούς πολίτες ότι όχι απλώς έχασαν το δήμαρχό τους πριν τέσσερα χρόνια, αλλά ότι πληρώνει ο τόπος τους και οι ίδιοι το ότι έγινε υπουργός».

Και ο μήνας έχει εννιά... του Δ.Μ.Μ.
«Αλλά ας πάμε και στη «δράση» εμάς των ιδίων των πολιτών. Ο χαμός του χαμού έχει γίνει με το Κέντρο Υγείας Πάρου, λείπουν ένα σωρό ειδικότητες, λείπει φαρμακευτικό υλικό κλπ και στη συγκέντρωση που έγινε από όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς Πάρου και Αντιπάρου είμαστε εκεί... όλοι οι «γνωστοί». Οι «γνωστοί» που πάνε σε ό,τι και να γίνει».

Προσάραξη Τούρκικου σκάφους
«Το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Μαΐου το Λιμεναρχείο Πάρου ενημερώθηκε για περιστατικό προσάραξης Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στη θαλάσσια περιοχή Δεσποτικού νότια της Αντιπάρου».

«Στα 3 corner πέναλτι» του Μιχ. Παπαδάκη
Το μεράκι επικρατεί της... ανημποριάς
«Γιατί τα λόγια ο κόσμος τα έχει σιχαθεί μιας και η εθιμική επανάληψη και εξαγγελία περί αθλητικών χώρων στην Πάρο μαρτυρά ότι ο κ. Βλαχογιάννης είτε αναγνωρίζει (πράγμα που δεν το συμμερίζομαι), πρόβλημα διαστάσεων για τον αθλητισμό στο νησί μας, είτε παριστάνει πως το αναγνωρίζει, πράγμα που δεν το αντέχω».

Ψίθυροι... ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ. Under Construction
«Ο Δήμαρχος ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ βάζει και στοιχήματα. Όπως ο ίδιος δήλωσε για το έργο της κατασκευής των Μύλων προβλέπει έκπτωση (650.000 είναι ο προϋπολογισμός) τουλάχιστον 30%. Το ερώτημα είναι το εξής. Για εκείνα τα έργα που γίνονταν στο Λιμενικό Ταμείο με εκπτώσεις 0,5% και 0,7% δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα;».

Στην Κρήτη οι μαθητές της Αντιπάρου
«Οι δύο μεγαλύτερες τάξεις (Ε' και ΣΤ') του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου την Πέμπτη 19 Μαΐου πραγματοποίησαν την περιβαλλοντική τους εκδρομή στο Ηράκλειο της Κρήτης».

Τους παίξαμε μονότερμα και... χάσαμε!
«Δεν τα κατάφερε τελικά η ομάδα νέων του ΑΟ Πάρου να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Ο ΑΟΠ ηττήθηκε 2-0 στη Μύκονο από την τοπική ομάδα».
από http://fileleutheros.pblogs.gr/


Παρουσίαση βιβλίων-συνάντηση με αγαπημένες συγγραφείς

Αγαπητοί φίλοι Παριανοί κι Αντιπαριώτες δεν ξέρω πως θα τα συνταιριάξετε αλλά λίγο πριν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας σας υπάρχει μιά πολιτιστική εκδήλωση στο βιβλιοπωλείο Ευρωκυκλάδες στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής,όπου είστε καλεσμένοι από δύο αγαπημένες συγγραφείς.Οι κυρίες Καίτη Οικονόμου και Μαρία Τζιρίτα,των εκδόσεων Ψυχογιός,είχαν ήδη προγραμματίσει τη συνάντηση μαζί σας.Πάντα ένα καλό βιβλίο ανοίγει δρόμους στην ελπίδα,στη σκέψη και στη φαντασία!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom