Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Το ΟΧΙ του Γιωργάκη στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΕΥΑΘ)

Ε, βέβαια, όταν κυβερνούσαν άλλοι.... "ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ"
Ο Γ.Παπανδρέου, ανάμεσα σε άλλους σοσιαλιστές (τον μακαρίτη Γιαννόπουλο, που έφυγε νωρίς και δεν πρόλαβε να δει την ολοκλήρωση του σοσιαλιστικού οράματος, τη συντρόφισσα Χριστοφιλοπούλου, τον σύντροφο Κετικίδη κλπ), δείχνει αποφασισμένος ακόμη και T-shirt να φορέσει με το σύνθημα "ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ"
από ΤΑΧΑΛΙΑ

3 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Καλημέρα Δημήτρη μου .

Το είδες το video σήμερα που κυκλοφόρησε την παρουσία του Μ.Θεοδωράκη στον Γ.Παπαδάκη ;

Δεν τόχω πρόχειρο , Ψάξε το .Δεν τολμώ να το κυκλοφορήσω εγώ γιατί δεν γνωρίζω αν υπάρχει και ποιος αντίλογος στους ισχυρισμούς του Μ.Θεοδωράκη. Αν δεν υπάρχει, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ. Το ερώτημα είναι, είναι ποτέ δυνατόν να ξεπουλιέται η περιουσία της χώρας μας χωρίς να παρακρατείται τουλάχιστον η ψιλή κυριότητα των εδαφών της ;;;;
Ενημέρωσέ με σε παρακαλώ .

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου δεν είναι καινούργια αυτά που είπε ο Μίκης!Τα είπε στις 5 Απριλίου και είναι γραμμένα στο διαδίκτυο!Tα βίντεο είναι εδώ http://www.youtube.com/watch?v=TVQL0HuA2sA

Από το Δεκέμβρη επίσης τα έχει καταγγείλει και ο Δικηγορικός σύλλογος της Αθήνας.Διάβασε εδώ

Λυγερή μου βλέπεις δεν δίνεται η χώρα ως γονική παροχή αλλά για αντιπαροχή!και στην αντιπαροχή ότι καταφέρεις να κερδίσεις από τον εργολάβο τα κέρδισες,μετά ότι λένε τα συμβόλαια!
Ψυχραιμία,εδώ είναι Βαλκάνια έλεγε ένα παλιό σλόγκαν!

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου έχεις δίκιο υπάρχει και σημερινή συνέντευξη του Μίκη στον Παπαδάκη http://www.youtube.com/watch?v=KVIjeK8unoc&feature=player_embedde!
Είπε «Σήμερα νιώθω χειρότερα απ΄ ότι ένιωθα στη Χούντα!»!Ετσι εξηγείται γιατί κάποιοι σκάλισαν και βρήκαν δήθεν δηλώσεις του ότι συνεργάστηκε με τη Χούντα!

Read more: Go to TOP and Bottom