Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Σύλληψη καταζητούμενου νεαρού για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»


Σύλληψη νεαρού με αντιτρομοκρατικό ενδιαφέρον σημειώθηκε το μεσημέρι στη νέα Κηφισιά. Αστυνομικές διαρροές υποστηρίζουν ότι ο συλληφθείς είναι 23 ετών, καταζητούμενος για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Αστυνομικοί της ομάδας Δίας εντόπισαν δυο νεαρούς να κινούνται πεζοί στη συμβολή των οδών Εχίνου και Ηλίου στη Νέα Κηφισιά, τους θεώρησαν ύποπτους και επιχείρησαν να τους ελέγξουν.

Ο ένας άρχισε να τρέχει και κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη. Πρόκειται για έναν νεαρό Έλληνα, ηλικίας 22-23 ετών που είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, μάρκας Glock, μια αμυντική χειροβομβίδα και ένα στυλό με ασύρματη κάμερα.

Τα ευρήματα που είχε στην κατοχή του, όπως και το γεγονός ότι κινούνταν πίσω από την τροχαία Κηφισιάς προκάλεσε το ενδιαφέρον των αξιωματικών της αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Ο συλληφθείς αρχικά οδηγείται στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και πολύ πιθανόν στη συνέχεια στο αστυνομικό Μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας και στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να ερευνηθεί αν συσχετίζεται με πρόσφατες υποθέσεις που απασχόλησαν την υπηρεσία.

Σύμφωνα με αστυνομικές διαρροές, ο νεαρός που συνελήφθη κινούνταν με πλαστή ταυτότητα, την οποία είχαν χρησιμοποιήσει μέλη της «Συνωμοσίας» για την ενοικίαση του σπιτιού στην οδό Κάσου 3 στο Χαλάνδρι.
http://www.newsit.gr/

2 σχόλια:

ephee είπε...

Ναι, κοίταξε να δεις Δημήτρη μου..
Κάθε φορά που ετοιμάζεται φάβα στη βουλή, συλλαμβάνονται τρομοκράτες, και προκαλούν λαθρομετανάστες..

Τσέκαρε κι αυτό

http://ellinopsychos.blogspot.com/2011/01/300-300.html

zeidoron dtsoukas είπε...

Εφη μου το διάβασα το κείμενο του Ελληνόψυχου,την ίδια άποψη περί σκηνοθεσίας εκφράζω και 'γω λίγο πιο κάτω στο άρθρο μου για την κατάληψη της Νομικής!Δεν νομίζω να υπάρχει Ελληνας που να μη θεωρεί στημένα όσα γίνονται με τους λαθρομετανάστες.Τώρα που σου απαντάω έμαθα πως 4 ΜΚΟ συμφώνησαν με τις πρυτανικές αρχές να τους μεταφέρουν αύριο σε άλλο κτήριο!
Τι κέρδος έχουν οι ΜΚΟ και με ποια ιδιότητα ανακατεύονται.Επίσης γιατί δεν συνελήφθη ο πλοίαρχος που τους μετέφερε από την Κρήτη;Πως πέρασαν από τις Λιμενικές αρχές της Κρήτης και του Πειραιά,πως έφτασαν στην Αθήνα.Παίζονται χοντρά παιχνίδια και κάποιοι τα κονομάνε πουλώντας ανθρωπισμό!

Read more: Go to TOP and Bottom