Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Γιάννης Καψής προς Θόδωρο Πάγκαλο:Είσαι φαύλος,συκοφάντης και κληρονόμος της "θείας Αγλαΐας"!!!

Τα Επίκαιρα που κυκλοφορούν σήμερα
Κάντε μεγέθυνση και διαβάστε την επιστολή φωτιά του Γιάννη Καψή προς τον Θόδωρο Πάγκαλο στο περιοδικό Επίκαιρα που κυκλοφόρησε σήμερα.
Ο δημοσιογράφος,πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ κατακεραυνώνει τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης αποκαλώντας τον "φαύλο","συκοφάντη" και κληρονόμο της "θείας Αγλαΐας"!!!
Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος (πριν τις τελευταίες εκλογές) που παραθέτει ο κύριος Καψής,διαβάστε τον.
Πάγκαλος:Εσένα ποιος σε χρηματοδοτεί;
Καψής:Κανείς.
Πάγκαλος:Ε τότε δεν θα εκλεγείς.(όπως κι έγινε)!
Επίσης ο κύριος Καψής γράφει ότι από την πολιτική έφυγε φτωχότερος αφού αναγκάστηκε να πουλήσει ένα κτήμα και δύο σπίτια,ιδιοκτησίας της συζύγου του,αφήνοντας σοβαρές αιχμές για τον κληρονόμο της "θείας Αγλαΐας".
Ακόμα χαρακτηρίζει τις εκρήξεις του κυρίου Αντιπροέδρου αρλουμπολογίες που φτάνουν στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του Τύπου και απαξιώνουν την πολιτική στην πιο κρίσιμη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας.
Τέλος τον απειλεί με μήνυση σε περίπτωση απάντησης ενώ θα θεωρήσει τη σιωπή του αίτηση συγνώμης.
Ομορφος κόσμος,αγγελικά πλασμένος!

9 σχόλια:

ΑNOULI είπε...

Ζείδωρον καλησπέρα. Η επιστολή δείχνει ένα πράγμα....ότι ΄'τρώγονται '' μεταξύ τους και αντιπαλεύονται ο ένας τον άλλον. Ποσώς με ενδιαφέρει!!!!! Ο τόπος έφτασε στο ''τέρμα''.Παρακάτω δεν έχει.Ποιον προσπαθούν να πείσουν ;; Τον λαό;;;
Είναι λυπηρό που κανείς δεν έμαθε κάτι από την κρίση Κανείς δεν πήρε τις ευθύνες του.Τώρα λένε ξεκινούν προεκλογικό αγώνα για τις δημοτικές με βίντεο και ομιλίες προ εκλογής ΠΑΣΟΚ και τα δύο κόμματα. ''Είπες και ξεείπες'' δηλ για να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια;;; Είναι λυπηρό που όλοι τους χρησ/ουν το δικό μας πόνο για να εξασφαλίσουν τον παχυλό τους μισθό..Είναι εξωφρενικό που όλοι τους μας θωρούν ''κουτάβια'' που θα τριφτούμε για ένα χάδι στα πόδια των αφεντικών μας και ας μας κλωτσούν ...ΕΛΕΟΣ!

Γραφεας Πεζικου είπε...

Λίγο περίεργος αδελφοκτόνος πόλεμος(βεβαίως καμία σύγκριση μεταξύ τους)Απίστευτο κι όμως αληθινό;, ή ,λόγω του επαίσχυντου μνημονίου του ΔΝΤ "τυρβάζουμε" κοιτάζοντας πίσω,για τον λαϊκό αποπροσανατολισμό και όχι μόνον!

Βάσσια είπε...

Τι έχουν να κερδίσουν και να χωρίσουν;

Άσε που δεν είναι και της ίδιας κλάσης.

Αυτό το ΠΑΣΟΚ, έχει διαλυθεί και δεν το ξέρει ακόμη.

Καλησπέρα

Γραφεας Πεζικου είπε...

Δεν έχει και μεγάλη σημασία και αξία ,αν το ξέρει ή όχι αυτό το κόμμα ότι έχει "διαλυθεί"! ...αυτό που πιότερο μετράει σήμερα είναι ότι έχει διαλύσει εμάς στην κυριολεξία με την ατέρμονη κι ατελέσφορη πολιτική του τακτική!Και ένας Θεός ξέρει αν και πότε θα βγούμε αν βγούμε όσοι επιβιώσουμε από αυτό το παρατεταμένο μαρτύριο....

zeidoron dtsoukas είπε...

Ανούλι μου δεν μας θεωρούν κουτάβια αυτοί,εμείς τους έχουμε αποδείξει πως είμαστε αφού τους ανεχόμαστε μετά απ' όλα αυτά!Τώρα προς τι η επίθεση Καψή στον Πάγκαλο,άγνωστο!
Ούτε ο κύριος Καψής είναι άγιος κι υπάρχουν πολλά ράμματα για τη γούνα του.Ποιος ξέρει τι μαγειρεύουν στο ΠΑΣΟΚ,για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μοιάζει.
Καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Χριστόδουλε κι οι δυό τους πάρε τον έναν και βάρα τον άλλον είναι!Τώρα θίχτηκε ο Καψής;Οταν ήταν υπουργός κι έβλεπε τις βαλίτσες να πηγαινοέρχονται που ήταν;Αυτό που του είπε ο Πάγκαλος για χρηματοδότες γιατί δεν το κατήγγειλε τότε;Ασε τη δημοσιογραφική του πολιτεία!Κάτι άλλο παίζεται μεταξύ τους(εσωκομματικά πιθανόν)και μεις "τρώμε" θέατρο.

zeidoron dtsoukas είπε...

Βάσσια μου όπως γρά κι από πάνω στο φίλο Χριστόδουλο πληρώματα της ίδιας Κυβέρνησης ήταν και οι δύο!
Ο κύριος Καψής και γνώριζε και γνωρίζει πολύ περισσότερα απ' όσα γράφει γι' αυτό κι αφήνει υπονοούμενο για τη σχολή Ευελπίδων.Ασε αυτό το "θεία Αγλαϊα"!!!Τυχαίο;
Το θέμα είναι πως ο κυρ Γιάννης έχει σκάφος 12μετρο και μεις ούτε ποδήλατο.Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Χριστόδουλε αυτοί και να γνωρίζουν πως κατάντησαν σκορποχώρι έχουν τον τρόπο να περνάνε καλά σε βάρος μας.Πως να βγούμε από βούρκο που μας έριξαν και πως να επιβιώσουμε με τρεις κι εξήντα κι αβέβαιο αύριο;
Περιμένω να δω στις 7 Νοεμβρίου αριθμό ψήφων,όχι ποσοστά γιατί αυτά ξεγελούν!
Υπομονή,είσαι παλιό σκαρί εσύ αντέχεις.Καλό βράδυ!

Γραφεας Πεζικου είπε...

@zeidwron 6.55:Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή στάχτη στα μάτια μας με στοιχεία λαϊκίστικου αποπροσανατολισμού;;;

Read more: Go to TOP and Bottom