Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ανοικτή συνέλευση στη Βίλα Ζωγράφου την Κυριακή

Μετά τη γνωμοδότηση του ΣΧΟΠ υπέρ του υψηλού πρασίνου στο κτήμα Ζωγράφου, πραγματοποιούμε την Κυριακή 10 Οκτώβρη στις 12 το μεσημέρι μέσα στο κτίριο της Βίλας Ζωγράφου, συνέλευση της επιτροπής μας.

Στη συνέλευση μας, θα γίνει σύντομη και πλήρης ενημέρωση των μέχρι τώρα γεγονότων και θα βρούμε από κοινού τους επόμενους άξονες δράσης της επιτροπής. Που πρέπει να πιέσουμε, πως συνεχίζουμε κτλ. Επίσης θα συζητήσουμε για τη στάση μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές (αν ζητάμε κάτι, τι ζητάμε κτλ) καθώς και ότι άλλο θέλει να προτείνει ο οποιοσδήποτε.

Οι συνελεύσεις της επιτροπής είναι ανοικτές και είναι αυτές που λαμβάνουν τις αποφάσεις. Το συντονιστικό απλά τις υλοποιεί.

Η νίκη στο ΣΧΟΠ, η ακύρωση της απευθείας ανάθεσης των υπόγειων γκαράζ, η μη τσιμεντοποίηση του άλσους Ιλισίων και η αναμενόμενη ένταξη των 17 στρεμμάτων στο εξαγγελθέν, αλλά όχι υλοποιήσιμο μητροπολιτικό πάρκο Ιλισίων είναι σημαντικές νίκες των κινημάτων των κατοίκων της γειτονιά μας.

Νίκες που μέσα στο γενικό κλίμα απαισιοδοξίας, δείχνουν πως όταν ο αγώνας περνάει στα χέρια μας, μπορεί και φέρνει αποτελέσματα. Άλλος δρόμος, δυστυχώς δεν υπάρχει.

Για να γιορτάσουμε τα νέα,μετά τη συνέλευση θα ακολουθήσει, καιρού επιτρέποντος, πικ νικ οπότε φέρτε μαζί σας τα απαραίτητα. Αν ο καιρός δε μας κάνει τη χάρη όλο και κάτι θα βρούμε.
Επιτροπή αγώνα κατοίκων για να γίνει το κτήμα Ζωγράφου κτήμα του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom