Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Σκόνη στα μάτια των δημοτών του Ζωγράφου

Πόση κατανόηση πια;Πήξαμε στη λάσπη και στη σκόνη!

του δημοσιογράφου Θοδωρή Ζούμπου 
Ο επί σειρά ετών δήμαρχος Ζωγράφου, Γιάννης Κάζακος, ο οποίος φιλοδοξεί για μια ακόμη φορά να εκλεγεί δήμαρχος, χρησιμοποιεί τον τελευταίο καιρό ίσως το παλιότερο προεκλογικό κόλπο.  
Εργά, έργα, και πάλι έργα.Εδώ και τρεις περίπου μήνες από άκρη σε άκρη σε όλο του Ζωγράφου και στα Ιλίσσια το μόνο που βλέπει κάποιος είναι δημοτικά έργα.Δρόμοι,Πεζοδρόμια, πλατείες και πάρκα ανακατασκευάζονται.Ακόμα και χώροι που δεν είχαν ανάγκη βελτίωσης καταστράφηκαν για να επανακατασκευαστούν (βλέπε Ηρώον και πεζοδρόμια στην Ανακρέοντος)!!!
Φορτηγά,μπετονιέρες,μπουλντόζες,οδοστρωτήρες και λοιπά βαριά οχήματα παρελαύνουν,ολάκερη η πόλη ένα εργοτάξιο.
Από την Δαμασίππου μέχρι την Σεβαστείας κι από την Αυξεντίου μέχρι την Παπάγου και την Αργοναυτών, ο κ. Καζάκος κάνει πράξη το προεκλογικό του σλόγκαν:Κάθε γειτονιά και ένα έργο!
Ποιος διεστραμμένος νους φρόντισε ώστε όλα τα έργα του δήμου να συμπέσουν την προεκλογική περίοδο με αποτέλεσμα να προκληθεί συμφόρηση στην πόλη μας,κυκλοφοριακό κομφούζιο και να πνιγούμε στη λάσπη και τη σκόνη;
Σε πόσο χαζό λαό νομίζει ο κ. Δήμαρχος ότι απευθύνεται που δεν καταλαβαίνει ότι όλα αυτά γίνονται για να ρίξουν σκόνη στα μάτια των ψηφοφόρων; Αν έχει γίνει έργο στον Δήμο Ζωγράφου, αυτό φαίνεται καθ’όλη την διάρκεια της τετραετίας και όχι από τα πασαλείματα των τελευταίων μηνών. Δυστυχώς  όμως αυτό δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν οι τοπικοί μας άρχοντες κι εξακολουθούν να επιδίδονται ακόμα και σήμερα σε παλαιοκομματικά κόλπα.
Ο κόσμος μας αλλάζει, αλλά όπως λέει μια αγγλική παροιμία: «You can’teach an old dog new tricks».Και ο νοών νοείτω...
Παρεμπιπτόντως κύριε Δήμαρχε το Ηρώον,που γκρεμίσατε,θα είναι έτοιμο μεθαύριο;
Μόλις μια βδομάδα έμεινε για την παρέλαση.
Θαυμάστε τα έργα της τελευταίας στιγμής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom