Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Αν πεθάνει ένας blogger...

Πάνε περίπου 2,5 μήνες από τη δολοφονία του Γκιόλια και παρατηρώ όχι μόνο την αμνησία μερικών – μερικών, αλλά και το (ενοχλητικό για μένα τουλάχιστον) μελόδραμα κάποιων ευσυγκίνητων, καθώς και την πλήρη εκμετάλλευση του άδικου χαμού του από ορισμένους κουτοπόνηρους.

Όπως όλοι πια θα ξέρετε, το Τρωκτικό σταμάτησε (προσωρινά απ’όσο λένε εγκυρότατες πηγές) και τη θέση του πήρε κάποιο άλλο, με την πρόσθεση της συλλαβής «μα» στην ονομασία του. Κάτι σα λογοπαίγνιο δηλαδή, για να παραπέμπει στο πάλαι ποτέ κραταιό blog. Όπως κάποτε που είδα nightclub με την ονομασία «Βαρεκλάδικο», για να μην πληρώνει franchise στο γνωστό «Βαρελάδικο».

Επίσης όλοι θα γνωρίζετε πως κάτοχος του γνωστού κλώνου του Τρωκτικού, είναι πασίγνωστος «ταξιδιάρης» δημοσιογράφος (η Τσόκλη δηλαδή στο αρσενικό της). Σκέφτηκα λοιπόν… τι θα μπορούσε να κάνει αυτός ο τύπος, αν στο μέλλον πεθάνουμε ορισμένοι από εμάς τους bloggers. Εντάξει, δεν έχουμε τη δυναμική του Τρωκτικού (ούτε στο ελάχιστο), αλλά για την… πλάκα και μόνο, φαντάστηκα πώς θα ήταν οι κλώνοι μερικών ιστολογίων, σε περίπτωση θανάτου των κατόχων τους. Αιωνία η μνήμη μας λοιπόν και πάμε να δούμε τους επίδοξους αντικαταστάτες μας:

Εις μνήμην του Enimerwsi.com


Εις μνήμην του Τρελού Κουνελιού


Εις μνήμην του Ασημώνη


Εις μνήμην του Taxalia


Εις μνήμην του City-Press.gr


Εις μνήμην της Παραπολιτικής


Εις μνήμην του Πρέζα TV


Εις μνήμην του Απολίτιστου Στεκιού


Εις μνήμην των Παπατζήδων


Τέλος, εις μνήμην του γιατρού μας, με νονό του νέου ονόματος, τον… Αντώνη Κανάκη. Όταν κάποτε δημοσίευε εικόνες από blogs και είχα τιμή να βλέπω και τις δικές μου στην εκπομπή του, είχε τη συνήθεια να αποκαλεί τον doctor, έτσι:
........
........
........
........
........
........
........
........

Άντε βρε... να ζήσετε να μας θυμόσαστε.
ΥΓ. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσα να βάλω σ'αυτή τη λίστα όλα τα blogs που γνωρίζω. Η επιλογή είναι περίπου τυχαία, ανάλογα με το... "κλικ" που μού έκανε το κάθε όνομα.
http://www.drseeng.com/

2 σχόλια:

ElenaG είπε...

Είσαι ωραίος βρε Δημητρη μου
Καλο μηνα+

zeidoron dtsoukas είπε...

Να είσαι καλά Ελενά μου,καλό μήνα επίσης!και να μη χάνεσαι!

Read more: Go to TOP and Bottom