Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Κυκλοφόρησε το νέο περιοδικό lifestyle "Cyprus Pulse"

Eκδοτικά γεννητούρια στην Κύπρο μας!
Κυκλοφόρησε σήμερα ένα νέο περιοδικό lifestyle με τίτλο "Cyprus Pulse".
Στην τιμή των 4 Ευρώ, το περιοδικό έχει μια πληθώρα θεμάτων, από κοινωνικά, αθλητικά, μόδα, ταξίδια, περιπέτειες, διατροφή και πολλά άλλα.Το περιοδικό μας υπόσχεται πραγματικές ιστορίες ανθρώπων, συνεντεύξεις διασημοτήτων, ιδέες για σωματική διάπλαση, αθλητισμό και υγεία, όλα παρουσιασμένα με ευχάριστο και χρήσιμο τρόπο.
Εκδίδεται στην Αγγλική γλώσσα και θα είναι διμηνιαία έκδοση.
Εκδότης είναι ο Περικλής Νικολαϊδης,γιος του φίλου και αγαπητού blogger Φοίβου Νικολαϊδη.
Ευχόμαστε η νέα αυτή εκδοτική προσπάθεια να στεφθεί με επιτυχία και το έντυπο να είναι καλοτάξιδο.Καλή ανάγνωση αγαπητοί φίλοι!
Το e-mail του περιοδικού:info@cypruspulse.com

5 σχόλια:

Phivos Nicolaides είπε...

Πολλές, πολλές ευχαριστίες για την ευγενική αυτή χειρονομία, που πραγματικά συγκινεί. Ιδιαίτερα, όταν βλέπεις φίλους, να χαίρονται και να βοηθούν στις προσπάθειες των άλλων... Ευχαριστούμε από καρδιάς. Φοίβος Νικολαΐδης

Maria Tzirita είπε...

Καλή επιτυχία στην αγαπητή οικογένεια Νικολαϊδη! Φιλιά πολλά σε σένα και τη Στσυρούλα μου!

Sunny_Fotini είπε...

Θα χαρώ πολύ σε σύντομο χρονικό διάστημα να δω το Cyprus Pulse να σκαρφαλώνει στην κορυφή του έντυπου τύπου της Κύπρου και να αποτελέσει μια εκδοτική επιτυχία που θα αναδείξει τον εκδότη του. Καλή επιτυχία Περικλή!

ElenaG είπε...

Καλά που έχουμε και εσένα να μας ενημερώνεις για όλα!

Phivos Nicolaides είπε...

Σε παρακαλώ στείλε μου τη διεύθυνση σου στο ίμεϊλ μου, για να σου στείλω ένα περιοδικό με πολλή αγάπη κι εκτίμηση. Καλό σαββατοκυρίακο. Φοίβος