Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά στου Ζωγράφου

Οι εικόνες που βλέπετε τραβήχτηκαν απόψε (27/10/10) στις 21:00 στο Δήμο Ζωγράφου.
Αποθανατίσαμε το "αναπλασθέν" μνημείο των πεσόντων,το καινούργιο Ηρώον,λίγο μετά τη μεγάλη νεροποντή.Οπως βλέπετε το κιόσκι των επισήμων έχει στηθεί για τη σημερινή παρέλαση και τα ρολά με τον πλαστικό χλοοτάπητα περιμένουν  τη σειρά τους για να στρωθούν στο χώρο το μνημείου.
Υποθέτουμε πως τα συνεργεία που θα δουλεύουν όλη τη νύχτα θα προλάβουν,όπως επίσης ότι θα απομακρύνουν τα μπάζα,τα τσίγκια και τα πλαστικά πλέγματα.Αλλιώς το πρωί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με της νύχτας τα καμώματα!

Σε προηγούμενες αναρτήσεις μας είχαμε αναφερθεί στο μεγαλόπνοο προεκλογικό έργο βιτρίνας του Δημάρχου Ζωγράφου,κυρίου Γιάννη Καζάκου,να γκρεμίσει το υπάρχον  αξιοπρεπέστατο Ηρώον με σκοπό να φτιάξει καινούριο μεγαλοπρεπές ώστε να εντυπωσιάσει τα πλήθη των δημοτών του Ζωγράφου εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Του επισημάναμε όμως τον κίνδυνο να μην προλάβει την 28η Οκτωβρίου και να γελάσει κάθε πικραμένος με το θέαμα(η σπατάλη των χρημάτων του Ζωγραφιώτικου λαού για έργα βιτρίνας είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα!).
Το ξημέρωμα λοιπόν θα δείξει ...αν θα γελάσει η μέρα!

4 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Μα καλα, ηθελα και να ηξερα δεν βλέπουμε;
Αγκαραθόσκονη μας εχουν ρίξει στα ματια βρε Ζεί;

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Χρόνια Πολλά Δημήτρη μου .
Εύχομαι εσύ και η οικογένεια΄σου να ηρεμήσετε ,να ξεκουραστείτε και η ζωή σας να συνεχίσει επί μακρόν την απο κοινού πορεία της..

Δημήτρη μου πως μου ήλθε εμένα να πω μόλις διάβασα την ανάρτησή σου ....
"Ψύλους στ' αχυρα ζητάς;
Μήπως γιατί αυτή είναι η αλήθεια ;

Και του χρόνου να είμαστε καλύτερα

zeidoron dtsoukas είπε...

Ρίκη μου ότι και να πούμε δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.Ακόμα και σήμερα προσπαθούν να μας θαμπώσουν με καθρεφτάκια και μάλιστα κακής ποιότητας.Μπορεί τελικά να ισχύει αυτό που λένε ότι μας ραντίζουν!

zeidoron dtsoukas είπε...

Δεν έχεις άδικο Λυγερή μου,έτσι είναι.Θεωρούν δεδομένο πως ακόμα και η μεγαλύτερη χοντροκοπιά θα περάσει στο ντούκου και πιθανόν να τους ωφελήσει κιόλας.
Σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σου.Προσπαθούμε αλλά καταλαβαίνεις πως είναι δύσκολο να δεχτούμε μια τέτοια απώλεια.Οσα χρόνια κι αν περάσουν θα είναι εδώ ανάμεσά μας να μας συμβουλεύει.
Το τελευταίο βράδυ,τη Δευτέρα,είχε το νου της μη βγω έξω χωρίς μπουφάν και κρυώσω!
Μακάρι του χρόνου να είναι όλα καλύτερα για όλους μας.

Read more: Go to TOP and Bottom