Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Τούρκικο φέσι πράσινες μπίζνες με όχημα τη ΜΚΟ του Αντρίκου Παπανδρέου

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σήμερα Πέμπτη, 21 Oκτωβρίου το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τούρκικο φέσι πράσινες μπίζνες». Διαβάστε αναλυτικά πώς με όχημα την οργάνωση ενός Παπανδρέου (του Αντρίκου) μεθοδεύεται η συνεκμετάλλευση των πόρων του Αιγαίου με «οικολογικό» επιχειρηματικό μανδύα. Ποιοι κρύβονται πίσω από τη ΜΚΟ του αδελφού του πρωθυπουργού; Ποιοι ενδιαφέρονται για τις μπίζνες…Διαβάστε στις σελίδες 9-11.

ΣΚΛΗΡΑ διλήμματα με στόχο τη συσπείρωση του πιστού πυρήνα του ΠΑΣΟΚ μπας και γλιτώσει από την κατάρρευση επιστρατεύει ο Γιώργος Παπανδρέου, ποντάροντας στην πόλωση και την πολιτική οξύτητα. (Σελ. 5)

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ της κυβέρνησης ακόμη 300.000 εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα! Με πρόσχημα την υλοποίηση των στόχων του μνημονίου και την εξασφάλιση κι άλλων δανεικών το οικονομικό επιτελείο διαπραγματεύεται με τους τροϊκανούς την απομάκρυνση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων. (Σελ. 14-15)

ΟΜΟΡΦΥΝΕ ξαφνικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαράς του κάνει τα γλυκά μάτια ώστε να αντιμετωπίσει την υπόγεια επίθεση της Αγίας Οικογένειας. Υψηλά κομματικά αξιώματα στα πόδια του «μαύρου προβάτου» του Μητσοτακέικου, προκειμένου να ενδώσει... (Σελ. 12)

ΠΕΡΟΥΚΕΣ, μουστάκια, σπέρμα (γόνο αναπαραγωγής ψαριών και ζώων) και μαστίγια εισάγουμε από την Τουρκία... Γι΄ αυτά και άλλα... παρόμοια είδη ακουμπάμε στους γείτονες 1,5 δις ευρώ τον χρόνο, αποδεικνύοντας, δυστυχώς περίτρανα, ότι η ελληνική οικονομία παραμένει στο επίπεδο του... γκιαούρη... (Σελ. 16-17)

ΕΝΑ ακόμη ηλεκτρονικό σούπερ όπλο για την ασφάλεια…μας προμηθεύεται η ΕΛΑΣ…είναι ένα υπερκοριός που έχει την δυνατότητα διασύνδεσης και παρείσφρησης στα υπολογιστικά συστήματα… «ύποπτων» ατόμων (Σελ. 18)


ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ αλλάζει την καθημερινότητα των Ελλήνων και η επιστημονική ομάδα και οι συντάκτες του «Π», με την ευθύνη της Καλλιόπης Λιώρα, Συμβούλου σε θέματα ασφάλισης, πρόνοιας, σύνταξης, απαντούν στα ερωτήματά σας. Διαβάστε και άρθρο του δικηγόρου - εργατολόγου Δημήτρη Περπατάρη (Σελ. 44-45)

6 σχόλια:

Βάσσια είπε...

Το "έργο" αφορά προφανώς πετρέλαια και φυσικό αέριο στο Αιγαίο, Μεσόγειο ή κάνω λάθος;

Γρήγορη αντίδραση είχαμε κι εκεί....

Αν τελικά υπάρξει "πιστός πυρήνας ΠΑΣΟΚ" αναρωτιέμαι σε ποιο ΠΑΣΟΚ θα είναι;

Όσο για τις ΔΕΚΟ......
Εδώ ΔΕΚΟ- βασανισμένη και και

Καλησπέρα Δημήτρη
:-)

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Σήμερα με επισκέφτηκε ένας πρωτεξάδελφος ,άνθρωπος σοβαρός μορφωμένος ,με πάθος στην ανάγνωση ιστορικών βιβλίων. Δεν υπάρχει κείμενο ιστορικού περιεχομένου έντυπο ή σε ηλεκτρονική μορφή που να μην το έχει μελετήσει.
Με αφορμή την αθώωση των έξη , αναφέρθηκε σε μιαν σειρά διεθνών γεγονότων που συνδέονται μεταξύ τους και επαναλαμβάνουν την ιστορία.
Εξ’ όλων αυτών προκύπτει αναμφισβήτητα ο ρόλος της Τουρκίας που απετέλεσε, αποτελεί και θα αποτελεί για τους γνωστούς λόγους πόλο έλξης Δύσης και Ανατολής. Την Ελλάδα την έριχναν οι «φίλοι» κάθε φορά που η ζυγαριά έγερνε στην Τουρκική μεριά.
Δεν μου κάνει λοιπόν καμιά εντύπωση που η Τουρκία σήμερα μας πουλάει απίθανα προϊόντα ,υπηρεσίες αλλά και....μούρη.

Το μέλλον με τρομάζει Δημήτρη μου, που μα τω Θεώ δεν ξέρω σε ποιον να το πρώτο- χρεώσω.
Καλό σου βράδυ

zeidoron dtsoukas είπε...

Με εκπλήσει Βάσσια μου που κι εσύ και η φίλη Λυγερή δεν σταθήκατε στο γεγονός πως το αδερφάκι του Πρωθυπουργού έχει συστήσει ΜΚΟ και επιδίδεται σε διεθνής μπίζνες!
Τι έγινε αρχίσαμε να συνηθίζουμε,δεν μας εντυπωσιάζει τίποτα πια!
Πάντως ο Κουμπάρος Ερντογαν ήρθε πριν από λίγο στην Αθήνα!
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Το μέλλον δεν πρέπει να σε τρομάζει Λυγερή μου,είτε έτσι είτε αλλιώς θα μπει το νερό στ' αυλάκι!Στο παρόν πως θα εγκλιματιστούμε και ποιο θα είναι αυτό το παρόν που κάθε μέρα αλλάζει πάντα εις βάρος μας κι υπερ της μπουρζουαζίας!Διάβασε και την απάντησή μου στη φίλη Βάσσια,ισχύει και για σένα!
Να είσαι γερή και δυνατή,καλό βράδυ!

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Σώπα Δημήτρη μου .
Δεν το πρόσεξα ότι μιλούσες για το αδελφάκι ,πουθενά δεν το αναφέρεις, νόμιζα ότι έλεγες κοροϊδευτικά για κάποιον "Αντρίκο" .
Μα αυτό είναι σκάνδαλό. Πως δεν το παρέλαβαν οι "ΑΝΤΙ" στα ΜΜΕ ;;;

Πάει μπάχαλο γίναμε.Ολα αλλάζουν και όλα τα ίδια πάντα μένουν τρομάρα τους αλλά και τρομάρα μας.

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου είναι γραμμένο και στην πρώτη παράγραφο του κειμένου και κάτω από τον τίτλο στο πρωτοσέλιδο του Ποντικιού.Οσο για το αν είναι σκάνδαλο,είναι για μας γιατί όλοι οι δορυφόροι των κομμάτων που σέβονται τον εαυτό τους έχουν κι από μια ΜΚΟ για να βγάζουν το κάτι τις τους!
Να είσαι καλά,καλημέρα!

Read more: Go to TOP and Bottom