Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Θρίλερ δίχως τέλος στην Κάλυμνο: Δήλωση-"βόμβα" του ιατροδικαστή για τον θάνατο του φοιτητή


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου που είχε εντοπιστεί νεκρός τον Νοέμβριο στην Κάλυμνο, καθώς σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο
της οικογένειας Σωκράτη Τσαντίρη, ο άτυχος 21χρονος δεν σκοτώθηκε από πτώση.

Ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για χαμένα στοιχεία και παραλείψεις στον χειρισμό της υπόθεσης. "Δεν έχει πεθάνει από πτώση, ούτε βέβαια από κατρακύλισμα. Δεν το υιοθετώ, δεν μπορεί να πεθάνει κάποιος από επιπόλαια θλαστικά τραύματα, ακόμα και αν αυτά είναι δέκα, είναι απλά θλαστικά τραύματα. Το πρόβλημα είναι ότι η πρώτη νεκροτομή δεν έχει καταγράψει σωστά τα ευρήματα" αναφέρει ο κ. Τσαντίρης, το ιατροδικαστικό πόρισμα του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη.

"Η αργοπορία και η μη ανάδειξη της σωστής κατάστασης αρχικά είναι καταστροφικές σε σχέση με την πραγματική αιτία θανάτου" σημείωσε ο ιατροδικαστής και πρόσθεσε ότι πρέπει να γίνει ξανά έρευνα για να βρεθούν τα στοιχεία που χάθηκαν, ενώ θεωρεί αναγκαία την αναπαράσταση του συμβάντος στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο άτυχος 21χρονος .

"Αναπαράσταση θα ζητηθεί να γίνει όχι για εμάς, απλά για να αποδειχτεί ότι πραγματικά δεν υπάρχει πτώση από 70 μέτρα χωρίς να υπάρχει ούτε μία κάκωση στα οστά, γιατί όλα τα κόκκαλα, τα άκρα του παιδιού, τα οστά του ήταν σε άψογη κατάσταση" δήλωσε ο θείος του αδικοχαμένου Νικόλα Χατζηπαύλου.

Από την πρώτη στιγμή, η οικογένεια του άτυχου φοιτητή έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια.

Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom