Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΤΩΡΑ: Ξαναφώναξαν τη φρουρά στη Βουλή! Χαμός με το Λαγό - Διεκόπη η συνεδρίαση (βίντεο)


Νέο επεισόδιο με βουλευτή της Χρυσής Αυγής - Υβριστική επίθεση από τον Γιάννη Λαγό προς τους υπόλοιπους βουλευτές - Παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση όταν ο Ξυδάκης πήγε να
τον κατεβάσει από το βήμα! - Παρέμβαση της φρουράς και διακοπή της συνεδρίασης

Νέο επεισόδιο με την Χρυσή Αυγή σημειώθηκε στην Βουλή. Η συνεδρίαση τελικά διακόπηκε λόγω της υβριστικής επίθεσης του Γιάννη Λαγού προς όλα τα κόμματα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, από το βήμα του ομιλητή ο Γιάννης Λαγός άρχισε να καθυβρίζει τους πάντες, με τον πρόεδρο Σπύρο Λυκούδη να φωνάζει την φρουρά και να διακόπτει την συνεδρίαση.

Ο βουλευτής ξεκίνησε λέγοντας πως θα πρέπει να καταρρίπτονται όλα τα Τουρκικά μαχητικά που παραβιάζουν το FIR Αθηνών και πως «η εξωτερική σας πολιτική είναι για τα πανηγύρια, δύο Έλληνες είναι φυλακισμένοι», προκαλώντας αντιδράσεις. Τότε άρχισε να επιτίθεται υβριστικά προς τους υπόλοιπους βουλευτές, λέγοντας πως «είστε προδότες, ξέρετε τι σας περιμένει».

Μάλιστα επειδή ο Χρυσαυγίτης δεν σταματούσε με τίποτα, ο εκπρόσωπος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης πήγε κοντά του για να τον κατεβάσει, κάτι που όξυνε ακόμα περισσότερο τα πνεύματα!Τον Ξυδάκη ακολούθησαν και άλλοι βουλευτές και παραλίγο να προκληθεί σύρραξη.

"Καθίστε κάτω και ηρεμήστε. Καλύτερη απάντηση από την ηρεμία δεν μπορεί να υπάρξει" είπε ο κ. Λυκούδης, ζητώντας να διακοπεί η συνεδρίαση.

"Δεν μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση, αν συνεχιστεί η συζήτηση θα έχουμε χειρότερη εξέλιξη, καθίστε ηρεμήστε πέντε λεπτά και θα δούμε τι θα γίνει" τόνισε.

Η συνεδρίαση τελικά διακόπηκε και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από την αίθουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom