Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

ΤΩΡΑ Πυροβολισμοί σε σταθμό τρένου στο Μόναχο: Γυναίκα αστυνομικός και αρκετοί επιβάτες τρένων τραυματίες


Μια γυναίκα αστυνομικός και αρκετοί πολίτες που περίμεναν να επιβιβαστούν σε τρένο έχουν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών στον σταθμό τρένων στο προάστιο Unterföhring του Μονάχου

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία του Μονάχου ο δράστης έχει συλληφθεί. Δεν έχει διευκρινιστεί ωστόσο ακόμη το είδος του περιστατικού.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα ΔΕΝ πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.
Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από την αστυνομία. Οι επιβάτες που περίμεναν στις αποβάθρες έχουν απομακρυνθεί.
Situation on the spot secured by police forces. The area around the suburban train station  is being cordoned off.
«Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς» που σημειώθηκαν στον σταθμό τραίνων του Ουντερφέρινγκ και μία αστυνομικίνα «τραυματίστηκε σοβαρά», επεσήμανε η αστυνομία.
Suburban train station  – Several persons wounded by gunshots. Police woman seriously wounded. One person has been arrested.
Την ίδια ώρα ο κρατικός ραδιοφωνικός σταθμός της Βαυαρίας, επικαλούμενος την αστυνομία, μετέδωσε ότι πιθανόν το περιστατικό δεν συνδέεται με τρομοκρατία.«Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, πιθανόν δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια», ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Σύμφωνα με τη Die Welt η αστυνομικός και ένας ακόμη συνάδελφός της περιπολούσαν στον σταθμό όταν για άγνωστο λόγο αντάλλαξαν πυρά με έναν άνδρα. Από την ανταλλαγή των πυρών τραυματίστηκε σοβαρά η αστυνομικός και ελαφρά ο άνδρας που ενεπλάκη στο επεισόδιο με τους αστυνομικούς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν τραυματιστεί και δύο πολίτες.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: