Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ελεγχοι της Επιθεώρησης Εργασίας σε Mega και Ant1 μετ' εμποδίων (ηχητικό)

Α. Νεφελούδης:Το Mega επέτρεψε την είσοδο μετά από 30 με 45 λεπτά

Τους τηλεοπτικούς σταθμούς MEGA και ANT1 επισκέφθηκαν την Τετάρτη οι ελεγκτές του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας προκειμένου να δουν αν τηρούνται οι εργασιακοί κανόνες.


Επισημαίνεται ότι στο σταθμό MEGA αρχικά εμποδίστηκε η
είσοδος του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας στο χώρο, αλλά στη συνέχεια οι ελεγκτές του υπουργείου εισήλθαν και ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Τους ελέγχους του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ) στους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, Mega και Antenna, επιβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, ο οποίος μίλησε στον ρ/σ "στο Κόκκινο" και τον Κώστα Αρβανίτη, λέγοντας μάλιστα πως αρχικά οι ελεγκτές του υπουργείου εμποδίστηκαν να εισέλθουν στο Mega.

«Εμείς πήγαμε στα συγκεκριμένα κανάλια, με τη συνοδεία της αστυνομίας, στο πλαίσιο των ελέγχων που κάνει το ΣΕΠΕ του υπουργείου Εργασίας. Αρχικά, οι άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας και η νομική σύμβουλος του Mega δεν μας επέτρεπε την είσοδο, αλλά μετά από 30 - 45 λεπτά μπήκαμε για να κάνουμε τον έλεγχο.. Ο ίδιος έλεγχος διενεργήθηκε και στον Antenna», περιέγραψε ο κ. Νεφελούδης.

Ο γγ του υπουργείου Εργασίας δεν αποκάλυψε τα ευρήματα των ελέγχων, δεν επιτρέπεται άλλωστε, αλλά τόνισε πως «πιστεύουμε ότι θα βγουν πράγματα στην πορεία αρκετά σημαντικά».

ακούστε εδώ το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom