Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Το αυτοκίνητο της Here στο Αγρίνιο - Μας ξαναφακελώνουν


Ωπα! μας ξαναφακελώνουν!
Oλοι γνωρίζουμε τη χρτογράφηση σχεδόν ολόκληρης της Ελλάδας που έγινε από τη Google το 2011 και μ' ένα κλικ βλέπουμε όχι μόνο τους δρόμους,αλλά ακόμα και το εσωτερικό του σπιτιού μας σε κάποιες περιπτώσεις.

Εδώ και λίγους μήνες η εταιρεία Heremaps ξαναχαρτογραφεί πάνω
από εκατό χώρες στον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα και υπόσχεται πολλές και διαδραστικές χρήσεις με την εφρμογή που δημιούργησε.


Πέντε αυτοκίνητα με το λογότυπο της HERE και πλήρως εξοπλισμένα με την τελευταία τεχνολογία HD χαρτογράφησης, βρίσκονται από το Νοέμβριο στην Ελλάδα με σκοπό να χαρτογραφήσουν τις περιοχές:Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Δράμα- Σέρρες- Κατερίνη και Εύβοια αρχικά και στη συνέχεια προφανώς και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Το τελευταίο,δεξιά όπως βλέπουμε στη φωτογραφία,ένα ασημί SKODA χρτογραφεί την πόλη του Αγρινίου.


Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη,λίγο μετά τις 10:30 π.μ.,το εντοπίσαμε στους δρόμους πέριξ της Αγίας Τριάδας να κινείται αργά και με την κάμερα στην κορυφή σε λειτουργία με περιστροφή 360 μοιρών,ενώ από κάθε σημείο περνούσε τουλάχιστον δύο φορές πέρα δώθε...


Στη σελίδα της Here  διαβάζουμε ότι πρόκειται για ακριβείς χάρτες που είναι πάντα έτοιμοι για χρήση, με ή χωρίς σύνδεση στο internet.Μπορούμε να κάνουμε αναζήτηση για θέσεις,δρομολόγια και  φωνητική καθοδήγηση όπου κι αν βρισκόμαστε,υπόγεια, στις διακοπές, ή ακόμα και στη μέση του πουθενά...

Χαρακτηριστικά της νέας εφαρμογής όπως είναι γραμμένα στη σελίδα της Here
  • Αποσυνδεδεμένος πλοηγός: Διαδραστικοί χάρτες και turn-by-turn,φωνητική καθοδήγηση είναι διαθέσιμα, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο internet.
  • Χάρτες για να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε offline για σχεδόν 100 χώρες.
  • Χάρτες για δημόσιες συγκοινωνίες και τις κατευθύνσεις για πάνω από 800 πόλεις σε περισσότερες από 40 χώρες, ακόμη και όταν είστε εκτός σύνδεσης.
  • Ζωντανά πληροφορίες κίνησης για περισσότερες από 40 χώρες.
  • Προγραμματίστε το ταξίδι σας στην beta.here.com, στη συνέχεια, βρείτε το δρόμο σας εκεί χρησιμοποιώντας το κινητό σας.
  • Προσωποποίηση του χάρτη σας, με τη δημιουργία συλλογών για τα αγαπημένα σας μέρη.
  • Μοιραστείτε την τοποθεσία σας με την οικογένεια και τους φίλους σας σε πραγματικό χρόνο, όπως μπορείτε να πάτε μέσω Glympse. Είναι ιδιωτικές και ασφαλείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom