Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κατέρρευσε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Αυτή την ώρα ο Σαμαράς σχηματίζει Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας

Ραγδαίες εξελίξεις είχαμε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας με αποτέλεσμα την ανατροπή της  αριστερής Κυβέρνησης Τσίπρα και την επάνοδο στα πράγματα του άντρακλα Αντώνη Σαμαρά.

Μπροστά στο διαφαινόμενο αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων με τους
δανειστές και υπό το βάρος των αποκαλύψεων για τον Γιώργο Κατρούγκαλο,συνυπολογιζόμενων και των ουκ ολίγων επεισοδίων  που προκάλεσε η αυταρχικότητα της Προέδρου της Βουλής,κατέρρευσε με πάταγο τα ξημερώματα σήμερα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Δυστυχώς επαληθεύτηκαν πολύ νωρίς οι Κασσάνδρες που μίλαγαν ακόμα και πριν τις εκλογές για "αριστερή παρένθεση" μερικών μηνών...

Ηδη αυτή την ώρα ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο ζητώντας από τον Πάκη Παυλόπουλο να τον ορκίσει πρωθυπουργό!

Ο Μεσσήνιος αρχηγός της Ν.Δ. διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι είναι έτοιμος να σχηματίσει Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας,που θα την στηρίζουν η Ν.Δ.,το ΠΑΣΟΚ,το Ποτάμι,η εκσυχρονιστική πτέρυγα της Χρυσής Αυγής και αρκετοί αποστάτες των δύο κομμάτων που ήταν μέχρι χτες στην εξουσία.Το εκπληκτικό δε είναι ότι το ΚΚΕ θα δώσει ψήφο ανοχής στη νέα Κυβέρνηση καθώς εμπιστεύεται απόλυτα τον μπαρουτοκαπνισμένο στις διαπραγματεύσεις Αντώνη Σαμαρά.

Οι πληροφορίες μας προέρχονται από ιδιαίτερα αξιόπιστες πηγές,οι οποίες βρίσκονται πολύ κοντά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης,τόσο κοντά ώστε να γνωρίζουν ακόμα και τι ονειρεύεται ο πρώην πρωθυπουργός...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
και....  ψυχραιμία

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τηρησατε το εθιμο

Μπραβο σας

Ναστε παντα καλα Και του χρονου

αλλα λευτεροι

melito

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλημέρα φίλε melito και καλό μήνα!
Να 'σαι καλά και συ...

Οσο για το λεύτεροι είναι μεγάλη κουβέντα,τουλάχιστον να μην πεινάμε και να μην αυτοκτονούμε...

Read more: Go to TOP and Bottom