Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν σε πυρκαγιά στο Βοτανικό (φωτο & βίντεο)


Η φωτιά ξέσπασε ένα τέταρτο πριν τις δύο τα ξημερώματα στην περιοχή του Βοτανικού
Οι φλόγες έζωσαν ένα συνεργείο αυτοκινήτων στην οδό Κερατσινίου. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και επιτόπου έφτασαν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

Οι φλόγες έζωσαν ένα συνεργείο αυτοκινήτων στην οδό Κερατσινίου. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και επιτόπου έφτασαν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα.


Το έργο των πυροσβεστών ήταν δύσκολο καθώς υπήρχαν εύφλεκτα υλικά στον χώρο, ενώ οι πυκνοί καπνοί έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα.
Δύο πυροσβέστες χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.Ο ένας από τους δύο πυροσβέστες έχει κακώσεις στο χέρι και το πόδι, ενώ στον δεύτερο χρειάστηκε να γίνουν ράμματα. Και οι δύο έχουν κάποια αναπνευστικά προβλήματα ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία. 
Λόγω των εύφλεκτων υλικών πάντως οι πυροσβέστες χρειάστηκαν σχεδόν τέσσερις ώρες μέχρι να περιορίσουν τις φλόγες και να διασφαλίσουν πως δεν θα επεκταθεί η φωτιά σε διπλανά κτήρια.
"Καταστράφηκε η επιχείρηση μου δεν ξέρω αν μπορώ να αποζημιωθώ” λέει στο newsit ο ιδιοκτήτης του συνεργείου.
“ Είναι τραγικό το περιστατικό δεν ξέρω ούτε πως ξεκίνησε η φωτιά ούτε πως εξαπλώθηκε. Με ειδοποίησαν το πρωί και μόλις το έμαθα ήρθα κατευθείαν. Έχει καταστραφεί η περιουσία μου", λέει, ενώ η ιδιοκτήτρια του διπλανού καταστήματος προσπαθεί να εκτιμήσει τις ζημιές στη δική της επιχείρηση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom