Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Διεκόπη ο 3ος αγώνας των play-out Δόξας Καινουρίου - Άρη Αιτωλικού


Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος διεκόπη η αναμέτρηση για τα μπαράζ παραμονής στην Α' κατηγορία Αιτ/νίας ανάμεσα σε Δόξα Καινουρίου - Αρη Αιτωλικού.

Το σκορ μέχρι εκείνο το χρονικό διάστημα ήταν 2-2, με τους Καινουργιώτες αν έληγε ο αγώνας με αυτό το σκορ, να παραμένουν στην κατηγορία.
Με ασθενοφόρο αποχώρησε ο Μπούσγος

Η μπάλα βγήκε πλάγιο άουτ με τον ποδοσφαιριστή του Αρη, Σήφη Μπούσγο, να πέφτει στο έδαφος δεχόμενος χτύπημα από ομπρέλα όπως έγραψε ο διαιτητής κος Στυλιαράς στο Φ.Α.. Την ίδια στιγμή φίλαθλοι του Αρη εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να καλέσει τους επόπτες και να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια όπου και αποφάσισε την διακοπή του αγώνα.

Η Δόξα ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Κακούρης ανατράπηκε από τον Χονδρογιάννη με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ανδρέας Ευθυμίου. Η Δόξα δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έκανε το 2-0 όταν ο Κακούρης έβγαλε την κάθετη πάσα με τους Κούσουλα Επ. και Κούσουλα Τρ. να κάνουν λάθος στο ποιός θα απομακρύνει και ο Γιώτης να εκμεταλεύεται τη λάθος συνενόηση και από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αρης πίστεψε στην ανατροπή και μείωσε σε 2-1 από το σημείο του πέναλτι σε σέντρα του Φούντα με την μπάλα να βρίσκει το χέρι του Μπισμπίκη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ζέρβας.

Στο 81' ο Αρης έφτασε στην ισοφάριση όταν σε εκτέλεση κόρνερ από τον Ζέρβα ο Παχής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ευθυμίου.

Δόξα Καινουρίου (Γιάννης Μακρής): Ευθυμίου, Σούσα, Κωνσταντίνου, Μπισμπίκης, Γκορόγιας, Τζωρτζόπουλος Δ., Σαλμάς (85' Καρναβιάς), Κακούρης (64' Τσίρκας), Γιώτης, Μπλάνης, Τζωρτζόπουλος Σ. (77' Καρρόπουλος).

Αρης Αιτωλικού (Χρήστος Κυριάκης): Κούσουλας Επ., Καραδήμας, Χονδρογιάννης, Μπούσγος, Ζηνεμπής, Κούσουλας Τρ. (69' Καρέτσος), Φούντας (77' Παχής), Μάλι Ερ., Φράγκος Γ., Ζέρβας, Καλύβας.

http://www.olatagoal.gr/

Τι μέλλει γενέσθαι; Τι ακριβώς συνέβη;

Η μπάλα ήταν εκτός γηπέδου κι ο φίλαθλος που την κρατούσε δεν την επέστρεφε. Ο παίκτης του Άρη έκανε μια εξοργισμένη κίνηση, πλησίασε και δέχθηκε χτύπημα με ομπρέλα στο πρόσωπο. Έπεσε στο έδαφος και του παρασχέθηκαν για πολλή ώρα οι πρώτες βοήθειες, αλλά αμέσως με την πτώση του φίλαθλοι του Άρη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο από την άλλη πλευρά, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις που τους επιτηρούσαν είχαν σπεύσει στο σημείο όπου υπήρξε ένταση λόγω του χτυπήματος στον Μπούσγο .

Ο διαιτητής, Δημήτρης Στυλιαράς, αποχώρησε και διέκοψε το ματς οριστικά, αναγράφοντας και τα δύο περιστατικά στο Φύλλο Αγώνα. Η ΕΠΣΝΑ θα αποφασίσει πλέον μέσω της Πειθαρχικής Επιτροπής ποια ομάδα θα μηδενιστεί και θα υποβιβαστεί.

Σύμφωνα με κάποιες πρώτες εκτιμήσεις πιθανόν να τιμωρηθεί η Δόξα διότι το κτύπημα με την ομπρέλα προηγήθηκε. Ο διαιτητής δεν ανέφερε ότι το έκανε φίλαθλος της ομάδας του Καινουρίου, μα θεωρείται αυταπόδεικτο.

Στις κερκίδες υπήρξαν κι άλλες εντάσεις που δεν επηρέασαν τον αγώνα, καθότι στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε συμπλοκή μικρής χρονικής διάρκειας ανάμεσα στους φιλάθλους του Άρη και τα ΜΑΤ. Μάλιστα αστυνομικός απέσπασε από φίλαθλο μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό που παρέπεμπε σε μολότοφ και το επέδειξε στους ανθρώπους του Άρη.
http://sportait.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom