Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναιτωλικό,2-0 την Καλλονή (βίντεο)

...με ηγέτη και σκόρερ το Νίκολας Μαρτίνες

Καλοκαίρι σήμερα το μεσημέρι στο Αγρίνιο,όπου ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε την ΑΕΛ Καλλονής στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής της Super League,όμως λιγοστός κόσμος,πήγε στο γήπεδο,περίπου 2000 φίλαθλοι.

Ισως η αποχή να είναι αποτέλεσμα της απογοήτευσης από τις
συνεχόμενες κακές εμφανίσεις του Παναιτωλικού,ο οποίος αφού έκανε ένα καταπληκτικό σερί που τον έφερε στην πόρτα της Ευρώπης στα τελευταία έξι ματς είχε μόνο δύο ισοπαλίες,τέσσερις ήττες και κανένα γκολ!

Ορεξάτος μπήκε στο γήπεδο Παναιτωλικός εξαπολύοντας αλλεπάληλα σουτ προς την εστία της Καλλονής με τους Κάπελ και Μαρτίνες...

Ωσπου στο 16' ο Μαρτίνες δέχτηκε την μπάλα λίγο μπροστά από το χώρο του κέντρου,την έφερε το ύψος της μεγάλης περιοχής κι από κει μ' έναν αριστερό κεραυνό έγραψε το 1-0... !


Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος,διατηρούσε τον έλεγχο του αγώνα,δημιουργώντας και χάνοτας ευκαιρίες,όμως ο ρυθμός του παιχνιδιού κυρίως μετά το 25' έπεφτε διαρκώς...

Από την πλευρά της η Καλλονή,έχοντας ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της έδωσε γήπεδο στον Παναιτωλικό και αρκούνταν σε... ανεπιτυχείς αντεπιθέσεις.

Τέλος ημιχρόνου Παναιτωλικός - ΑΕΛ Καλλονής 1 - 0


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές από πλευράς Καλλονής και τον Παναιτωλικό να έχει και πάλι τα ηνία του αγώνα...,αλλά πέραν αυτού ουδέν.

Κι η Καλλονή προσπαθούσε χωρίς να πετυχαίνει κάτι σημαντικό...

Υποτονικό σε βαθμό αγγαρείας το ματς,χαρακτηριστικό είναι ότι ο Παναιτωλικός κατάφερε να έχει πρώτη τελική προσπάθεια μετά από 20 σχεδόν λεπτά με τον Λαζάρ στο 74',το σουτ του οποίου έφυγε ψηλά άουτ!!!

Κουρασμένοι και βαρυστομαχιασμένοι από το Πάσχα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατέβηκαν στο γήπεδο απλά και μόνο για να διεκπεραιώσουν μια υποχρέωση...

Παρ' όλα αυτά στο 83' ο Μορένο έχασε την ευκαιρία του ματς,αφού από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει μετά από σέντρα του Μαρτίνες σημαδεύοντας το αριστερό δοκάρι του Αλεξιτς!

...και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο... Τσαμπούρης της Καλλονής (που θέλησε να αποτρέψει την πάσα του Κάπελ προς τον αμαρκάριστο Μορένο) πέτυχε το 2-0 για τον Παναιτωλικό κι έτσι έμειναν οι εντυπώσεις μιας νίκης για τους Αγρινιώτες μετά από δύο ολόκληρους μήνες...

Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Κέβιν, Μπεχαράνο(65' Μύγας), Άλβες(71' Μορένο), Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Βιγιαφάνιεζ, Μαρτίνεζ, Ετζενγκέλε, Φωτάκης(62' Λαζάρ).

ΑΕΛ Καλλονής (Βλάχος): Άλεξιτς, Αντέτζο, Μανούσος, Λεοζίνιο(46' Μίνγκας), Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Ναβάρο(46' Αράς), Καλτσάς, Τσαμπούρης, Πετρόπουλος(74' Ξύδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom