Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Αιματηρή συμπλοκή οπαδών στις Σέρρες! - Σε κρίσιμη κατάσταση οπαδός του Άρη

Οπως βλέπετε κύριε Κοντονή τα αστυνομικά μέτρα σας δεν είναι λύση!Μήπως η παιδεία και μόνο αυτή μπορεί να σταματήσει τους χουλιγκάνους;

H οπαδική βία καλά κρατεί, παρά τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση, την διακοπή του Πρωταθλήματος και τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών. Άλλωστε, επεισόδια όπως αυτό των Σερρών, δεν γίνονται συνήθως εντός γηπέδων...

Οι πληροφορίες που... έμειναν για αρκετές ώρες κρυμμένες,
αναφέρουν ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη συγκρούστηκαν στις Σέρρες τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου! Σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν στην επιφάνεια, ένας οπαδός είναι πολύ σοβαρά με βαριές κρανιοεγκεφαλικές και νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ σε νοσοκομείο στις Σέρρες βρίσκεται ακόμα ένας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένο χέρι.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, η οποία επιβεβαίωσε πως έχει συμβεί κάτι, χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες. Οι αρχές τόνισαν ότι η υποδιεύθυνση ασφαλείας Σερρών διενεργεί προανάκριση και σύντομα θα υπάρξει και επίσημη ενημέρωση. Ανεπίσημα, πηγές από την Αστυνομία, επιβεβαίωσαν στο gazzetta.gr τόσο το επεισόδιο, όσο και την ύπαρξη δύο τραυματιών.

Η σύγκρουση φέρεται να ξεκίνησε όταν δύο οπαδοί του Άρη βρέθηκαν έξω από σύνδεσμο του ΠΑΟΚ , στον οποίο, παρά το προχωρημένο της ώρας, βρίσκονταν μέσα άτομα, τα οποία κατέβηκαν έχοντας στα χέρια ξύλα και λοστούς, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή. Σύμφωνα με το «zougla.gr», ο οπαδός που τραυματίστηκε σοβαρά υπηρετεί στα ΜΑΤ στην Αθήνα.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom