Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών,3-0 τον Παναθηναϊκό (φωτο)


Εύκολα η Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κατέκτησε το 10ο Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών,στο ΔΑΚ Αγρινίου "Μιχάλης Κούσης", όπου διεξήχθη το  Final 4 του Κυπέλλου,νικώντας με 3-0 σετ την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού.

Μ' αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τα πέντε Κύπελλα που
κατείχε η ομάδα του Παναθηναϊκού,να σημειώσουμε επίσης ότι ο Ολυμπιακός κατακτά συνέχεια του Κύπελλο από το 2011...



Οι πράσινες σήμερα παρουσιάστηκαν κουρασμένες από τον χθεσινό ημιτελικό κόντρα στον Πανναξιακό που διήρκεσε δυόμιση ώρες,αντίθετα με τις κόκκινες που νίκησαν εύκολα τον Ηρακλή Κηφισιάς κι ήταν ξεκούραστες στο σημερινό παιχνίδι.

Καθ' όλη τη διάρκεια του τελικού η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν καλύτερη κι είχε προβάδισμα στο σκορ,ενώ ο Παναθηναϊκός ακολουθούσε συνεχώς χωρίς να μπορεί να περάσει μπροστά κι από το δεύτερο σετ ήταν έντονος ο εκνευρισμός των παικτριών του.

Προς το τέλος του τρίτου σετ η ομάδα του Παναθηναϊκού ανασυντάχτηκε και πλησίασε στον ένα πόντο 21-22 τον Ολυμπιακό,ο οποίος άντεξε και νίκησε με 22-25 τελικά.

Τα σετ του αγώνα:21-25,19 -25,22 -25
η MVP του τελικού

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρούσης): Γκούζου, Καββαδία, Μερτέκη, Βίλκου, Τσίμα, Πατσέκο, Ρόγκα (λ) / Χρήστου, Παπαδοπούλου, Τσατσούρη, Μεταξά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νικολάκης): Γιώτα, Κωνσταντινίδου, Βέσοβιτς, Μπραμπόροβα, Χριστοδούλου, Νέσοβιτς, Κονόμι (λ) / Λαμπρούση,Κοκκινάκη.







Περισσότερος κόσμος σήμερα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου απήλαυσε τον τελικό του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών.

Πολύ καλή η διοργάνωση του Final 4 από το Δήμο Αγρινίου,που δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων για την άψογη διοργάνωση και την φιλοξενία...













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom