Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Δημήτρης Μάρδας: Η Μέρκελ ζήτησε από τον Τσίπρα μείωση συντάξεων (βίντεο)

Αναρωτήθηκε:"αξίζει για δύο-τρία σημεία να έρθουμε σε διαδικασία ρήξης;"
Η Ελληνική κυβέρνηση αρνήθηκε σθεναρά,αλλά καλού κακού δεν καταργεί το νόμο "περί ρήτρας μηδενικού ελλείμματος στα ασφαλιστικά ταμεία"....

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στην καθιερωμένη πια περαντζάδα του από τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1 και Mega μίλησε με λεπτομέρειες για τη λίστα των μεταρρυθμίσεων και το θέμα της ρήξης με τους εταίρους,ενώ αποκάλυψε ότι η Μέρκελ ζήτησε κι άλλη μείωση συντάξεων!

Είπε ακόμη ότι κορυφή του παγόβουνου είναι τα εργασιακά, ξεκαθαρίζοντας ότι η κυβέρνηση λέει όχι στις ομαδικές απολύσεις,όμως αναρωτήθηκε μεγαλόφωνα:"αξίζει για δύο-τρία σημεία να έρθουμε σε διαδικασία ρήξης;"

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Από το αέρα του Mega τώρα:
Η μείωση των συντάξεων έπεσε στο τραπέζι της συζήτησης που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Μάρδας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Είναι μια πάγια θέση την οποία αντιμετώπισε και ο Αλέξης Τσίπρας στο Βερολίνο», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ενώ διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα καθώς και την απαίτηση του Brussels group για ομαδικές απολύσεις.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom