Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Δείτε live τον "νυν υπέρ πάντων" αγώνα της Εθνικής μας στην Ουγγαρία


Η Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου φιλοξενείται απόψε (21:45) στο «Γκρουπάμα Αρένα» της Ουγγαρίαςσ' έναν αγώνα ζωής ή θανάτου,στα πλαίσια των προκριματικών για το Euro 2016

Πρόωρος τελικός για την Εθνική μας, η οποία έχει μοναδικό στόχο τη νίκη,αφού δεν έχει περιθώριο για άλλες απώλειες,αν θέλει να κρατήσει ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στα τελικά.

Νέο ξεκίνημα λοιπόν για την Εθνική ομάδα της Ελλάδας,ύστερα από την τραγική παρένθεση του Ιταλού προπονητή Κλαούντιο Ρανιέρι,με τον Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο της.

Ύστερα από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του ομίλου μας, έχουμε ντροπιαστική συγκομιδή μόλις ενός βαθμού που ήρθε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φινλανδία, ενώ έχουμε ακόμα τρεις εντός έδρας ήττες από Ρουμανία, Βόρειο Ιρλανδία και Νήσους Φερόε!

Σε περίπτωση που δεν έρθει η νίκη απόψε στη Βουδαπέστη θα σημαίνει βέβαιο αποκλεισμό για την Εθνική μας  από τα τελικά της Γαλλίας.

Αντίθετα, αν επικρατήσει, μειώνει στους τρεις βαθμούς από την αντίπαλό της και την 3η θέση και όλα θα είναι ανοιχτά....

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύνθεση της Εθνικής θα είναι:Καρνέζης, Σταφυλίδης, Μανώλας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Σάμαρης, Αθανασιάδης.

Δείτε LIVE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom