Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Πόλεμος ανακοινώσεων για το... «πουτ@ν@κι των δανειστών»...!

....που έγραψε μία κυρία στο twitter

Με απαράδεκτους υβριστικούς χαρακτηρισμούς επιτέθηκε κατά του Capital.gr, αλλά και προσωπικά κατά του δημοσιογράφου Κ. Στούπα, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, Κορίνα Βασιλοπούλου, εκλεγείσα με τον συνδυασμό της κ. Ρένας Δούρου.

Με αφορμή την εμφάνιση του Κ. Στούπα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Κ. Βασιλοπούλου δεν δίστασε να δημοσιεύσει στο λογαριασμό της στο twitter την παραπάνω ανάρτηση.

Ασφαλώς το Capital.gr δεν πρόκειται να εισέλθει σε τέτοιου είδους «διάλογο», καθώς ούτε το μέσο, ούτε οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό, θα μπορούσαν ποτέ να διολισθήσουν σε αυτό το επίπεδο.

Αποτελεί ωστόσο μία ανάρτηση, αυτή της κ. Βασιλοπούλου, ενδεικτική όχι μόνο του ήθους της ίδιας, αλλά και της αντίληψης αυτών που την ενέταξαν στο ψηφοδέλτιό τους. Ενδεικτική, επίσης, της αντίληψης που έχουν μερικοί «αριστεροί» περί της ελευθερίας του λόγου, περί του δικαιώματος της ελευθερίας της έκφρασης – αλλά και περί του τρόπου με τον οποίο πρέπει να ασκείται η δημοσιογραφία, η οποία, όταν δεν… «αρέσει», καθυβρίζεται με τον χειρότερο τρόπο.

Το Capital.gr επικοινώνησε με την περιφεραική αρχή και η απάντηση που μας δόθηκε είναι:

"Σημείο πρώτο: η ΄Δύναμη Ζωής΄ δεν ασκούσε ούτε πρόκειται να ασκήσει ποτέ προληπτική λογοκρισία στους περιφερειακούς της συμβούλους.

Σημείο δεύτερο: Από κει και πέρα οι 61 σύμβουλοι και η ΄Δύναμη Ζωής΄, στις τοποθετήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εν γένει στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, πολλώ δε μάλλον όταν δεν αναφέρονται στο έργο της Περιφέρειας, είναι αυτονόητο ότι εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις".

Αυτή θα είναι και η δική μας απάντηση εφεξής, σε ανάλογες προσωπικές επιθέσεις.

Οι εργαζόμενοι του Capital ευχαριστούν για τη στοχοποίηση.

Πηγή:www.capital.gr

Και μετά αρχίζει ο πόλεμος των ανακοινώσεων από υποκριτές και φαρισαίους

Η ανακοίνωση της  ΝΔ αναφέρει:

«Τα φαινόμενα τρομοκράτησης δημοσιογράφων από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εντείνονται καθημερινά. Καταδικάζουμε απερίφραστα το τελευταίο κρούσμα, κατά το οποίο η περιφερειακή σύμβουλος της κας Δούρου, Κορίνα Βασιλοπούλου, στοχοποίησε και επιτέθηκε με χυδαίες εκφράσεις εναντίον του δημοσιογράφου Κ. Στούπα και του Capital.gr.

Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τη θρασύτατη επίθεση και την κα Δούρου να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά της συμβούλου της. Τέτοιες συμπεριφορές δε συνάδουν με την ελευθεροτυπία και τη δημοκρατία».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

"H στοχοποίηση ΜΜΕ και δημοσιογράφων που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση, όπως άλλωστε και οφείλουν, συνεχίζεται. Την σκυτάλη τώρα πήρε η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, Κορίνα Βασιλοπούλου, εκλεγείσα με τον συνδυασμό της κα. Ρένας Δούρου, η οποία με χυδαίο σχόλιο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταφέρθηκε εναντίον του δημοσιογράφου του capital.gr κ. Στούπα.

Η πολιτική προϊσταμένη της κα. Βασιλοπούλου, η λαλίστατη περιφερειάρχης κα. Δούρου έχει να πει κάτι;".

Το Ποτάμι: Αδιαπραγμάτευτη η ελευθερία του λόγου σε μια δημοκρατία

Το Ποτάμι με ανακοίνωση του "καταδικάζει απερίφραστα την απαράδεκτη επίθεση από την Περιφερειακή Σύμβουλο Αττικής κ. Κορίνα Βασιλοπούλου, κατά του δημοσιογράφου Κώστα Στούπα και του Capital.gr".

"Φαίνεται πως στο μυαλό κάποιων, όποιος εκφράζει διαφορετικές απόψεις, είναι ύποπτος και καταδικαστέος", αναφέρει το Ποτάμι σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: "Πρόκειται για καθαρά φασιστική λογική. Η ελευθερία του λόγου σε μια δημοκρατία είναι αδιαπραγμάτευτη και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει καθαρή θέση για τέτοιες δηλώσεις στελεχών του. Εκτός αν κάποιοι εξακολουθούν να έχουν στο μυαλό τους μια κοινωνία στην οποία θα εκφράζεται μόνο η δική τους "αλήθεια".

Αποδοκιμάζει και η Δράση

Για «βαθιά αντιδημοκρατική νοοτροπία» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Δράση, αποδοκιμάζοντας τη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε μέσω twitter κατά του Capital.gr και του Κ. Στούπα η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, Κορίνα Βασιλοπούλου.

“Η Δράση αποδοκιμάζει την χυδαία επίθεση στον έγκριτο δημοσιογράφο Κώστα Στούπα και στο Capital.gr από την πλευρά της περιφερειακής Συμβούλου Αττικής κ.Κορίνας Βασιλοπούλου και την ουσιαστική κάλυψη που της προσέφερε η παράταξη της κ. Δούρου με την οποία έχει εκλεγεί” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και καταλήγει:

«Οι ύβρεις και η χυδαιότητα χαρακτηρίζουν μόνο το ήθος αυτών που τις χρησιμοποιούν και η προσπάθεια να αυτολογοκριθούν τα ΜΜΕ που παραμένουν αντικειμενικά και ανεξάρτητα με την εξαπόλυση αυτού του είδους των επιθέσεων δείχνει μια βαθιά αντιδημοκρατική νοοτροπία. Έτσι αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ την αιοπρέπεια;»

Καταδίκη της επίθεσης ζητά ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος

Την καταδίκη της επίθεσης που δέχθηκε το Capital.gr από την περιφερειακή σύμβουλο Αττικής, Κορίνα Βασιλοπούλου, ζητά από τη Ρένα Δούρου, με ανάρτησή του στο twitter ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Σχόλιο Ζείδωρον: Γράφουμε για πόλεμο ανακοινώσεων από υποκριτές και φαρισαίους διότι ΜΜΕ,κόμματα και μεμονωμένα άτομα εξανέστησαν που μία εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος υβρίζει έναν δημοσιογράφο,αλλά κανένας απ' αυτούς δεν εξανέστη που 5 χρόνια τώρα το πρώτο μέτρο που παίρνουν οι κυβερνήσεις (αυτοί οι ίδιοι δηλαδή που προσεβλήθησαν από τις ύβρεις της κυρίας συμβούλου!!!) είναι οι περικοπές των συντάξεων και των μισθών,αντιθέτως τα ψηφίζουν και με τα δυό τους τα χεράκια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom