Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Ποιος και γιατί σκότωσε τον Σωκράτη Γκιόλια;- Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και φωτό

Ολα όσα θα διαβάσετε και θα δείτε παρακάτω,σχετικά με την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, είναι μικρό μέρος όσων δημοσιεύονται στο HOT DOC του Κώστα Βαξεβάνη,που κυκλοφορεί από χτες το πρωί 
Ξημέρωμα Δευτέρας, 19 Ιουλίου 2010.
Ο Σωκράτης Γκιόλιας πέφτει νεκρός από τις σφαίρες κάποιων που υπογράφουν ως ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ. Ο δημοσιογράφος και δημιουργός του φαινομένου troktiko, εκτελείται με επαγγελματικό τρόπο, στην είσοδο της πολυκατοικίας του στην Ηλιούπολη κι ενώ ο ίδιος έχει ανοίξει στους δολοφόνους του. 

Γιατί ένας άνθρωπος ανοίγει σε δυο αγνώστους στις 5:20 το πρωί; Τι έχει προηγηθεί της εκτέλεσης; Ποιο πρόσωπο της εμπιστοσύνης του τον έχει καλέσει στο τηλέφωνο και τον έχει ενημερώσει για την επικείμενη επίσκεψη;

Λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία, σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας καταγράφονται ένας προς έναν οι πιθανοί λόγοι για τους οποίους η ΣΕΧΤΑ προχώρησε στην εκτέλεση του Γκιόλια. Η προκήρυξη της Οργάνωσης τρεις ημέρες μετά, μοιάζει με αντιγραφή του εν λόγω ρεπορτάζ. Μια τρομοκρατική οργάνωση βασίζει την επιχειρηματολογία της σε δημοσιεύματα του Τύπου;



Από την αρχή της υπόθεσης Γκιόλια η έρευνα για τον εντοπισμό των δολοφόνων μοιάζει αδύναμη. Η Αστυνομία διατηρεί περίεργη στάση και αρνείται να ερευνήσει όσα έχουν καταθέσει οι μάρτυρες. Γιατί δεν παίρνει δεύτερη κατάθεση από τη σύζυγο του Γκιόλια; Και κυρίως. Γιατί αρνείται να αξιολογήσει και να ερευνήσει την καταγγελία συγγενικού προσώπου του δολοφονηθέντος, το οποίο καταθέτει όνομα γνωστού δημοσιογράφου ως υπεύθυνου για την εκτέλεση;

Τον Ιούνιο του 2012 ανοίγει νέο παράθυρο στην υπόθεση. Ένα πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα της Κύπρου και ο τρόπος με τον οποίο ο δολοφόνος εκτελεί τα θύματά του, συνδέει τη ΣΕΧΤΑ με το κοινό ποινικό έγκλημα. Ένα ελλαδίτης, συλλαμβάνεται και ταυτοποιείται ως ο εκτελεστής. Οι κυπριακές Αρχές ζητούν τη συνδρομή των ελληνικών. Που οφείλονται άραγε οι συνεχείς αρνήσεις από ελληνικής πλευράς για την παροχή βοήθειας; Ερευνά κάποιος την μαρτυρία ανθρώπου, ο οποίος συνδέει το φονικό της Αγίας Νάπας με την εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια; Γιατί οι ελληνικές Αρχές μοιάζουν επαναπαυμένες στην εκδοχή της τρομοκρατίας και παρά τα στοιχεία, αρνούνται πεισματικά να ερευνήσουν την εμπλοκή ανθρώπων που υπογράφουν ως ΣΕΧΤΑ στο κοινό ποινικό έγκλημα;
http://www.koutipandoras.gr/

Γιατί δεν τοποθετείται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σε δημοσιεύματα που δεν τον κολακεύουν καθόλου;

Πάρα πολύ ενδιαφέρον το κύριο θέμα με το οποίο κυκλοφορεί σήμερα (8/8/13) το περιοδικό «Hot Doc». Σε 34 ολόκληρες σελίδες, κείμενα που υπογράφουν ο Κώστας Βαξεβάνης, ο Μανώλης Σφαγιαννάκης, ο Αγγελος Δημητρόπουλος, και η Νίτσα Ιωάννου προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα ποιος και γιατί σκότωσε τον Σωκράτη Γκιόλια.

Είναι γνωστό ότι το blog troktiko –ανεξάρτητα τι γνώμη είχε κανείς για την δημοσιογραφία που είχε επιλέξει να κάνει, κι εμείς δεν είχαμε καθόλου καλή- αποτέλεσε ένα φαινόμενο για την μπλοκόσφαιρα, φτάνοντας να αγγίζει το 1 εκατομμύριο «χτυπήματα» την μέρα.

Οι πρώτες αναρτήσεις του έγιναν αρχές του 2008 από υπολογιστή που βρισκόταν στα γραφεία της τηλεοπτικής εκπομπής του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο ALTER.


Αρχικοί διαχειριστές του «troktikou» ήταν ο Σωκράτης Γκιόλιας και ο Μάνος Νιφλής. Μετά από λίγο καιρό ο Νιφλής αποχώρησε και το blog περνάει στον απόλυτο έλεγχο του Σ. Γκιόλια. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα υπήρχαν φήμες ότι το blog χρηματοδοτούσε επιχειρηματίας, ενώ τα 8 άτομα που δούλευαν εκεί επαγγελματικά απολάμβαναν υπέρογκες αμοιβές.

Και ερχόμαστε τώρα στην δολοφονία του Σ. Γκιόλια την ευθύνη της οποίας ανέλαβε η οργάνωση ΣΕΧΤΑ.
Αρχικά να πούμε ότι προκαλεί εντύπωση η στάση της αστυνομίας η οποία δεν λαμβάνει καν υπ’ όψιν της πολύ σοβαρά στοιχεία τα οποία αναφέρονται αναλυτικά στο δημοσίευμα με πιο σημαντικό απ’ αυτά την καταγγελία του αδελφού του θύματος ο οποίος κατονόμασε γνωστό δημοσιογράφο όνομα ως υπεύθυνο για την δολοφονία.


Θα ήταν απρέπεια εκ μέρους μας να αναδημοσιεύαμε το συγκεκριμένο θέμα, θίγοντας την κυκλοφορία του περιοδικού, αφού θεωρούμε δεδομένο ότι τα συγκλονιστικά στοιχεία που υπάρχουν στα ρεπορτάζ του περιοδικού θα έκαναν τον γύρω του διαδικτύου κάτι που θα κόστιζε στην κυκλοφορία του.

Μόνο για έναυσμα ώστε να αγοράσετε το περιοδικό παραθέτουμε κάποιες φωτογραφίες του.

Επίσης δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι ενώ από το πρωί που έχει κυκλοφορήσει το περιοδικό ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος απέφυγε μέσα από την ιστοσελίδα του να ασχοληθεί μ’ αυτό το δημοσίευμα παρ’ όλο που δεν είναι καθόλου κολακευτικό για τον ίδιο.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/

Ο φερόμενος ως δολοφόνος του Σωκράτη Γκιόλια
στην Ολυμπιάδα δημοσιεύεται η φωτό και το κείμενο που ακολουθούν

Ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, προφυλακισμένος στην Κύπρο για το φονικό στην Αγία Νάπα, είναι σύμφωνα με μαρτυρία που αποκαλύπτει το Hot Doc που κυκλοφορεί, ο άνθρωπος που εκτέλεσε το συμβόλαιο δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια.

Το περιοδικό έχει εξαιρετικό αφιέρωμα και για τις δύο υποθέσεις, που γεννά ένα μεγάλο ερώτημα: Ποιός έχει τόσα φράγκα για να δολοφονεί, να φυγαδεύει και να πληρώνει δημοσιογράφους για να ξεπλένουν εγκλήματα; Το προφίλ είναι εύκολο. Κάποτε θα μάθουμε και το όνομα.

ΕΔΩ  ο φάκελος Γκιόλια,με όλα τα στοιχεία από την ημέρα της δολοφονίας του μέχρι σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom