Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ξαναχτύπησε ο Πάγκαλος: "Η πλειοψηφία κλέβουμε το δημόσιο" & "«μεγάλο νούμερο» ο Μπέπε Γκρίλο και… «σαχλαμάρες» τα κείμενα του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων" (βίντεο)


Μήπως ο άνθρωπος ξύνεται στη γκλίτσα του Εισαγγελέα,ο οποίος ούτε βλέπει,ούτε ακούει!
Την πεποίθηση ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων κλέβει το δημόσιο εξέφρασε ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος κατήγγειλε και άλλες περιπτώσεις, τύπου Παπαγεωργόπουλου, ενώ δήλωσε ακόμα, ότι η Ελλάδα είναι «καθυστερημένη πολιτικά».
«Πολλοί φοροκλέπτουν. Είχα πει όλοι μαζί τα φάγαμε, αλλά αυτό είναι υπερβολή. Η πλειοψηφία κλέβουμε το δημόσιο», σχολάζει στην τηλεόραση της ΝΕΤ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Σε σχόλιο του για την υπόθεση της καταδίκης του πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι «υπάρχουν και πολλοί άλλοι δήμαρχοι, εν ενεργεία, οι οποίοι κλέβουν το δημόσιο και ανήκουν σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις, ακόμα και στην αξιωματική αντιπολίτευση».
Παράλληλα, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι η χώρα είναι «καθυστερημένη» πολιτικά και οργανωτικά.
Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ:

Νωρίτερα σχολίασε:
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή τις γελοιογραφίες των εφημερίδων στην εκπομπή της ΝΕΤ, χαρακτήρισε τον Μπέπε Γκρίλο «μεγάλο νούμερο» και… «σαχλαμάρες» τα κείμενα του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom