Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Πέντε ένοπλες ληστείες σε μία μέρα! Που πάμε ρε;


Ελλάδα 2012!!!!
Μια δημοκρατική υποτίθεται χώρα,που ξεπέρασε σε εγκληματικότητα και το Σικάγο.Η χώρα στην οποία τα καλάσνικοφ βρίσκονται πιο εύκολα απ' ότι μια ασπιρίνη.Μόνο τα ανήλικα παιδιά δεν διαθέτουν όπλα ακόμα.Δυστυχώς εκεί φτάσαμε,ο καθένας από μας να είναι υποψήφιο θύμα ανά πάσα στιγμή οπουδήποτε.

Μόνο σήμερα και μέχρι αυτή την ώρα έχουν γίνει γνωστές 5 ένοπλες ληστείες!
Οι κλοπές,οι διαρρήξεις και οι επιθέσεις στη μέση του δρόμου ούτε καν καταγράφονται,τις συνηθίσαμε πια όλοι και δεν μας κάνει εντύπωση εκτός κι αν τύχει σε μας ή σε δικό μας άνθρωπο.

Αλήθεια που πάμε,υπάρχει κανένας αρμόδιος πέρα από τον πολυπράγμονα υπουργό Προ-Πο,που παριστάνει το Δία;

Δεν μας φτάνουν οι επίσημες επιθέσεις από τρόικα και  συγκυβέρνηση είμαστε πλέον εκτεθειμένοι και στα πυρά του κάθε εγκληματία αν βρεθούμε τη λάθος στιγμή σε λάθος μέρος.

Για την ιστορία:
Α)Ενοπλος εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ επι της οδού Κασομούλη, στο Νέο Κόσμο,απόψε στις 19:45 και πήρε τα λεφτά από τα ταμεία!

Β)Ληστεία έγινε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι, με τρεις ένοπλους κουκουλοφόρους, να βάζουν στόχο κοσμηματοπωλείο στο Κατάκολο.

Γ)Ληστεία έγινε στις 13.40 στο υποκατάστημα της τράπεζας Κύπρου, επι της οδού Π. Μελά 45, στο Περιστέρι.Τούτος ο ληστής έδωσε ένα σημείωμα στον ταμεία,πήρε τα λεφτά κι έφυγε σαν κύριος!

Δ)Ενοπλη ληστεία έγινε στις 12:30 το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στο κέντρο της πόλης της Ρόδου.Δύο δράστες φορώντας κράνη μηχανής μπήκαν στην τράπεζα και με την απειλή όπλων πήραν από τα ταμεία ποσό 25.000 ευρό.Κατά τη διαφυγή τους αντάλλαξαν πυρά με αστυνομικούς!

Ε)Με τραύματα στο κεφάλι και το συκώτι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο,απόψε τη νύχτα, ένας 18χρονος από την Επισκοπή Δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς μέσα στο ίδιο του το σπίτι, από "εισβολείς"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom