Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Τζάμπα τ' άκουσε απόψε ο Παπούλιας αν ισχύουν οι διευκρινίσεις!!!!


Ξαφνικά απόψε δημιουργήθηκαν απορίες κι ερωτήματα γύρω από τον Κάρολο Παπούλια!
Γράφτηκε σε αρκετές ιστοσελίδες κι όχι άδικα ότι μας περνάνε για μαλάκες,αφού τα σοβαρά δελτία ειδήσεων μετέδωσαν την είδηση ότι ο Κάρολος Παπούλιας ζήτησε στις περικοπές των μισθών υπουργών και βουλευτών να περιληφθεί και ο δικός του μισθός!!!!!
Ελα όμως που από τις 15 Φεβρουαρίου του 2012 έχει ανακοινωθεί ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παραιτήθηκε από το μισθό του.

Τι διάολο;ποιος δουλεύει ποιόν;Μήπως ξέχασαν την ανακοίνωση του Φεβρουαρίου;
Ο Θεός κι η ψυχή τους!

Πάντως αφού δημιουργήθηκε τεράστιο θέμα και γράφτηκαν και αρκετά χοντρά μπινελίκια,αργά απόψε  δόθηκαν οι παρακάτω εξηγήσεις από κύκλους του Προέδρου της Δημοκρατίας:

"Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει πράγματι παραιτηθεί από το μισθό του από τον περασμένο Φεβρουάριο και σήμερα δεν ζήτησε μείωση στο μισθό του, αλλά πρότεινε να ενταχθεί στη ρύθμιση για τις περικοπές στους μισθούς του πρωθυπουργού και των υπουργών και η μισθοδοσία για τον εκάστοτε πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Δηλαδή ο κ. Παπούλιας πρότεινε να μειωθεί ο μισθός του επόμενου προέδρου αφού αυτός έχει ήδη παραιτηθεί από τον δικό του."!!!!

Αυτά... κι ότι θέλετε πιστεύετε με δεδομένο ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει το δικαίωμα να προτείνει νόμους,ως γνωστόν ο ρόλος του είναι απλά διακοσμητικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom