Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ξήλωσαν τα παγκάκια για να διώξουν τους "άθλιους" των Αθηνών από την πλατεία Κλαυθμώνος

έναν πρωτόγονο κι απάνθρωπο νόμο εφάρμοσε το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας για να "καθαρίσει" την πλατεία από τους άστεγους! "πονάει δόντι,βγάζεις δόντι" και πετάει το μπαλάκι στις κοινωνικές υπηρεσίες!Τις ουσιαστικά ανύπαρκτες υπηρεσίες ενός ανάλγητου κράτους.

Έναν πρωτόγνωρο και πρωτοφανή τρόπο επέλεξε η δημοτική αρχή των Αθηνών για να διώξει τους αστέγους και τους τοξικομανείς από την πλατεία Κλαυθμώνος ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Εν μία νυκτί απομάκρυνε όλα τα παγκάκια πάνω στα οποία οι συνάνθρωποι μας έβρισκαν καταφύγιο χωρίς βέβαια να μεριμνήσει για την τύχη τους.

Η δημοτική αρχή της Αθήνας, απ' ότι φαίνεται ενέδωσε στις πιέσεις μερίδας πολιτών και καταστηματαρχών της περιοχής που λέει ότι το κάτω μέρος της πλατείας Κλαθμώνος έχει μετατραπεί σε κέντρο χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, ότι η δυσοσμία είναι αφόρητη από τις ακαθαρσίες των αστέγων καθώς και ότι φοβούνται οι πολίτες να διέλθουν
από το συγκεκριμένο σημείο.

Πηγές από τον δήμο Αθηναιών λένε ότι πρόκειται για απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, που πέρασε με πλειοψηφία στο πλαίσιο της ανάπλασης του κέντρου και ότι για τους αστέγους υπάρχουν κοινωνικές υπηρεσίες.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom