Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Αλεξανδρούπολη: «Σκοτώθηκε για μία selfie ο 14χρονος» - Τι λέει για το δυστύχημα ο ιερέας παππούς του


Ο παππούς του αδικοχαμένου παιδιού στην Αλεξανδρούπολη μιλάει για το δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή στον εγγονό του. Χθες όπως μας λέει είχε τα γενέθλιά του…

Ο πατέρας Ιωάννης μιλάει στο newsit.gr για το δυστύχημα στην Αλεξανδρούπολη και για τον εγγονό του, που σκοτώθηκε πρόωρα, άδικα και αναπάντεχα. Όπως μας λέει ανέβηκε το πρωί στην ταράτσα για να βγάλει μία selfie, όταν κάποια στιγμή πάτησε το τζάμι του φωταγωγού, το έσπασε και βρέθηκε στο κενό. Ο 14χρονος ξεψύχησε ακαριαία. Ο πατέρας του, που ήταν μαζί ήταν αδύνατον να σώσει το παιδί του.

Ο μικρός είχε την Παρασκευή 15 Μαρτίου τα γενέθλιά του. Η χαρά για την πρόκριση του ΠΑΟΚ ήταν μεγάλη και το πρωί, ένα 24ωρο μετά τη γιορτή ζήτησε από τον πατέρα του μία χάρη: να ανέβει μαζί του στην ταράτσα και να βγάλει μία selfie με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Ο πατέρας του 14χρονου δέχτηκε και λίγο αργότερα σημειώθηκε το δυστύχημα που συντάραξε την Αλεξανδρούπολη και ολόκληρη τη χώρα.

«Ο θάνατος του εγγονού μου ήταν κεραυνός εν αιθρία. Έχουν καταρρακωθεί οι ψυχούλες μας. Είναι μία κατάσταση που δεν ελέγχεται πνευματικά. Μπορεί να είμαι ιερέας και να την ελέγχω αλλά ανθρωπίνως δεν είναι εύκολο. Να μην το ζήσει κανείς αυτό, είναι τόσο δύσκολο» μας λέει αρχικά ο παππούς του αδικοχαμένου παιδιού και συνεχίζει:

«Ήταν πολύ έξυπνο και δραστήριο παιδί. Χαμογελαστό παιδί. Ανέβηκε στην ταράτσα με τον πατέρα του για να βγάλει μία selfie φωτογραφία, δεν ξέρω πώς, παραπάτησε και έπεσε στον φωταγωγό από τον 5ο όροφο. 

Είχε κερδίσει η αγαπημένη του ομάδα ο ΠΑΟΚ και ζήτησε από τον πατέρα του να ανεβούν στον 5ο όροφο και φορώντας τη φανέλα της ομάδας του να βγάλει μια φωτογραφία και να την έχει. Απο τη χαρά για την ομάδα του. 

Όμως όλο αυτό εξελίχθηκε σε τραγωδία. Πήγε στην άκρη του φωταγωγού, είχε ένα τζάμι που, ίσως να ήταν και ραγισμένο, το ακούμπησε, έσπασε και έπεσε μέσα». 

«Χθες ο Γιαννάκης είχε τα γενέθλια του. Είχαμε τηλεφωνηθεί και του τραγουδούσα να ζήσεις Γιάννη με άσπρα μαλλιά και το παιδί γελούσε. Μου είχε πει ότι θα ερχόταν την Κυριακή να μας κεράσει. Ήταν ο μικρός της οικογένειας. Είχε άλλα δύο μεγαλύτερα αδέλφια 28 και 24 ετών. Ήταν ο βενιαμίν της οικογένειας ο Γιαννάκης» λέει συντετριμμένος στο newsit.gr ο ιερέας παππούς του άτυχου παιδιού. 

«Σε μια τέτοια στιγμή δεν μπορείς εύκολα λόγια για να παρηγορήσεις κάποιον. Αυτό τώρα ήταν μια μαχαιριά μέσα στην καρδιά. Σαν να πήρε κάποιος ένα μαχαίρι και το έστριψε μέσα. Τι να πούν τα παιδιά μου που έχασαν το βλαστάρι τους; 

Αύριο θα γίνει η κηδεία του και θα σφίξουμε την καρδιά μας να το αποχαιρετίσουμε. Τα παιδιά πρέπει να προσέχουν πάντα. Για να μη φτάνουμε σε τέτοιες τόσο δυσάρεστες καταστάσεις» καταλήγει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 14χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και κατέληξε.


ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom