Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Κύκλωμα μαστροπείας: Οι βίλες, τα πάρτι και τα ραντεβού με τις ανήλικες - Ο ρόλος του νάνου και του τατουατζή

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για την υπόθεση

Στον εντοπισμό των εύπορων πελατών του κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών εστιάζονται, μεταξύ άλλων, οι έρευνες των Αρχών προκειμένου να διαπιστωθεί αν πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται κάτι πολύ μεγαλύτερο από μια 25χρονη μαστροπό.

Η φερόμενη ως εγκέφαλος του κυκλώματος οδηγήθηκε χθες στη φυλακή μετά την απολογία της ενώ οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αντιμετωπίζοντας ωστόσο κατά περίπτωση βαρύτατα αδικήματα μεταξύ των οποίων της μαστροπείας ανηλίκων, της εμπορίας ανηλίκων και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι πλούσιοι πελάτες

Την ίδια ώρα οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη προσπαθώντας να φτάσουν στα ίχνη αυτών που έβαζαν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να έχουν ένα ερωτικό ραντεβού με τις ανήλικες.

Για τον λόγο αυτό, οι έρευνες επικεντρώνονται μεταξύ άλλων σε δύο τουλάχιστον πάρτι που έγιναν σε βίλες εκτός Αττικής όπου συμμετείχαν τουλάχιστον δύο από τις ανήλικες κοπέλες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τέτοια πάρτι οργανώνονται με σκοπό τις ερωτικές συνευρέσεις καλεσμένων με ανήλικες κοπέλες.

Οι ανήλικες φέρεται να κρατάνε το στόμα τους κλειστό χωρίς να δίνουν πληροφορίες για αυτά τα πάρτι λέγοντας ότι δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν σε ποιες περιοχές πήγαν. «Κάπου παραλιακά» ήταν η απάντησή τους σύμφωνα με πληροφορίες.

Οδηγός στα πάρτι

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται και ρόλος δύο εκ των κατηγορούμενων. Του 55χρονου τατουατζή και του 36χρονου «νάνου» όπως τον αποκαλούσαν λόγω της σωματικής του διάπλασης.

Από την μέχρι τώρα έρευνα έχει προκύψει ότι τουλάχιστον σε ένα από αυτά τα πάρτι, οδηγός των ανήλικων κοριτσιών που τις μετέφερε στη βίλα «κάπου παραλιακά» ήταν ο 36χρονος.

Ο 55χρονος που γνώριζε τις δύο ανήλικες ήταν αυτός που τις έφερε σε επαφή με τον 36χρονο προκειμένου να τις μεταφέρει στο πάρτι όπως και έκανε.

Μάλιστα όπως ανέφεραν οι ίδιες στην Αστυνομία σε εκείνο το πάρτι συνευρέθηκαν έναντι αμοιβής με δύο άνδρες χωρίς να δίνουν περισσότερες πληροφορίες.

Αυτό που ερευνούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι αν το συγκεκριμένο κύκλωμα με την 25χρονη και τους δύο άνδρες, συνεργάζεται ή διαπλέκεται με κάποιο άλλο κύκλωμα που διοργανώνει αυτά τα πάρτι.

Τα κυκλώματα

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία έχει προκύψει ότι το κύκλωμα με την «Μαρία» και αυτό με τη «Λορέλα» που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο έχουν πολλά κοινά στοιχεία και ουσιαστικά μιλάμε για συγκινούνται δοχεία.

Ένας από τους πρωταγωνιστές είναι ο 55χρονος τατουατζής που έχει συλληφθεί και για τις δύο υποθέσεις κατηγορούμενος και ως πελάτης και ως προαγωγός. Για την τελευταία υπόθεση αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 6.000 ευρώ.

Σε διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνεται ότι ο 55χρονος κρίνεται ως «ιδιαίτερα επικίνδυνο άτομο για την προστασία της ανηλικότητας».

Στη show biz

Όσον αφορά τον 36χρονο ελέγχεται ο ρόλος του και το βάθος της εμπλοκής του στις υποθέσεις μαστροπείας. Η γνωριμία του με τον 55χρονο και ο ρόλος του οδηγού στα πάρτι εκτός Αττικής για τα ερωτικά ραντεβού των ανήλικων κοριτσιών είναι για την ώρα τα στοιχεία που τον βάζουν στο κάδρο των ερευνών.

Και οι δύο όπως φαίνεται και από τη δραστηριότητά τους στα social media έχουν σχέσεις με τον χώρο της show biz γεγονός που ίσως να εκμεταλλεύονταν προκειμένου να παρασύρουν τις ανήλικες κοπέλες.

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom