Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Ανοιξη: «Ήταν τσακωμός που μετεξελίχθηκε πιο άσχημα», λέει ο πατέρας του τραυματισμένου μαθητή


Για έναν «τσακωμό ο οποίος μετεξελίχθηκε λιγάκι πιο άσχημα» κάνει λόγο στο newsit.gr, ο πατέρας του τραυματισμένου μαθητή μετά από καβγά που είχε σε Γυμνάσιο στα βόρεια προάστια με έναν συμμαθητή του την ώρα του διαλείμματος.

«Είναι πολύ καλά το παιδί. Υπήρξε ένας διαπληκτισμός ανάμεσα στα δύο παιδιά ο οποίος ξεκίνησε από χθες. Όπως όλοι μας μικροί, μπορεί να είχαν κάποιες διαφορές. Δυστυχώς όμως ο τσακωμός αυτός μετεξελίχθηκε λιγάκι πιο άσχημα, χωρίς όμως κάποιον τραυματισμό, κάποιο χτύπημα».

Όπως μας αναφέρει ο πατέρας του παιδιού που πηγαίνει στην Α΄ Γυμνασίου μετά το βίαιο περιστατικό, «ακολουθήθηκε από το σχολείο ένα πρωτόκολλο. Όταν υπάρχει ένας τραυματισμός σε πλάτη και κεφάλι μέσα στο σχολείο, υπάρχει πρωτόκολλο. Πήγαμε στο νοσοκομείο και όλα καλώς».

«Τέλος καλό, όλα καλά»

Σύμφωνα με τον πατέρα του μαθητή «μίλησα με τον μικρό. Είναι απλές καθημερινές τριβές που έχουν. Τον τράβαγε από την κουκούλα και αντέδρασε λίγο ο γιος μου. Ήταν πιο δυνατό το άλλο το παιδί, ήταν η κακιά η ώρα και συνέβη αυτό. Είναι συμμαθητές και όταν έγινε αυτό και το ίδιο το παιδί και ο πατέρας του έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, υπήρξε επικοινωνία. Τέλος καλό, όλα καλά».

Και προσθέτει ότι «έγινε εν ώρα διαλείμματος. Δεν ήταν κάτι τραγικό και μεγάλο και δεν είναι κάτι για το οποίο θα κινηθώ νομικά ή θα κάνω κάποια περαιτέρω ενέργεια. Πέρα από αυτή που έκανα, που διαπίστωσα δηλαδή ότι το παιδί μου δεν έχει κάποιον τραυματισμό και χαίρει άκρας υγείας».

Πάντως αυτό που επισήμανε, μιλώντας στο newsit.gr ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε στον καβγά είναι πως «το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνονται μαθήματα στα ελληνικά δημόσια σχολεία. Δυστυχώς τα κενά είναι πολλά, τεράστια. Οι καθηγητές κοιτούν πως να αποποιηθούν της ευθύνης τους».

Μάλιστα συμπληρώνει ότι «έχουμε ένα υπουργείο που ενδιαφέρεται να τους κάνει δύο ώρες Θρησκευτικά αλλά δεν ενδιαφέρεται να τους μιλήσει για πρώτες βοήθειες, για να τους κάνει μια ώρα παραπάνω έκθεση, ενώ είναι παιδιά που έρχονται από τον covid και αποχή τρία χρόνια».

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom