Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Χαμός με Κούγια στο Κόρινθος - Παναργειακός: Τα «γαλλικά», η απόλυση προπονητή και η ανακοίνωση για τη διαιτησία

Ακολούθησε παραίτηση του Αλέξη Κούγια με μακροσκελή ανάρτησή του

Ένταση επικράτησε πριν από την σέντρα του ντέρμπι του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στην Κόρινθο και τον Παναργειακό.

Ο πρόεδρος της Κορίνθου, Αλέξης Κούγιας, διαπληκτίστηκε με αστυνομικούς και παράγοντες του Παναργειακού. Τα πνεύματα τελικά ηρέμησαν χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Παναργειακός αναδείχθηκε νικητής του ντέρμπι. Επικράτησε με 1-0 και έγινε το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Super League 2 καθώς βρίσκεται στο +3 από την Κόριθνο.

Παρελθόν ο προπονητής της Κορίνθου μετά το ντεμπούτο του

Λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι, η ομάδα της Κόρινθου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ηλία Φυντάνη, ο οποίος μόλις είχε κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας. Η ομάδα ανακοίνωσε ότι η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών έγινε έπειτα «από προσωπική απόφαση του Προέδρου της Κορίνθου κ. Αλέξη Κούγια».

Σκληρή ανακοίνωση της Κορίνθου για τη διαιτησία

Μάλιστα η Κόρινθος εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά πάντων μετά την ήττα από τον Παναργειακό, εκφράζοντας τα έντονα παράπονά της για τη διαιτησία του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κορίνθου:

«Όργια Μελιτζανίδη και βοηθού Παπαδόπουλου από τον Πειραιά στην Κόρινθο!!!!! Η βρώμικη εγκληματική οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει αρχηγό τον Γιάννη Παπαδόπουλο μαζί με τους Δανιήλ , Ντάσιο, Μάνδαλο, Σπυροπουλο και τον Διαμαντίδη από τη Β. Ελλάδα έχουν μεταβάλλει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σε βασίλειο του παγκοσμίου παράνομου στοιχήματος.
Σήμερα μπροστά σε 6.000 οπαδούς της Κορίνθου, από το 1′ ο πιο βρώμικος διαιτητής που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ο Μελιτζανίδης , ένας διαιτητής που έβριζε τους ποδοσφαιριστές μας για να τους προκαλέσει και να τους αποβάλλει, από το 1′ μέχρι το τελευταίο, δεν σφύριξε ούτε 1 φάουλ από τα δέκα και πλέον φάουλ που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναργειακού έξω από την περιοχή τους και ανέκοψε τουλάχιστον 10 επιθέσεις μας μη αφήνοντας το πλεονέκτημα για να μη γίνει η ομάδα μας επικίνδυνη.

Το αποκορύφωμα ότι δεν έδωσε 2 καταφενέστατα πέναλτι εκ των οποίων στο 1 ήταν σε απόσταση 2 μέτρων από την φάση. Εκείνο το οποίο ήταν εντυπωσιακό είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι- στο οποίο έγινε μόνο μία φάση από ένα ανυπαρκτο φάουλ και μπήκε το γκολ τυχαία από κόντρα – όλο το παράνομο κύκλωμα στοιχήματος από την Ελλάδα μέχρι την Μαλαισία, είχαν το παιχνίδι στάνταρ διπλό λες και δεν έπαιζαν 2 πρωτοπόροι του πρωταθλήματος.

Αυτός ο αλήτης διαιτητής δεν μας άφησε να κάνουμε ούτε 1 φάση! Στο γήπεδο ήταν ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Κορίνθου και όλα έγιναν ενώπιον του. Ήθελαν να μας διαλύσουν αλλά ευτυχώς συγκρατήσαμε τον κόσμο για να μην μπει στο γήπεδο .

Η διοίκηση της Κορίνθου έχει αποφασίσει όλα όσα συνέβησαν φέτος με την ομάδα μας που αντί να πάρει μια εύκολη άνοδο με 10 βαθμούς διαφορά, η εγκληματική οργάνωση την ανάγκασε να χάσει το πρωτάθλημα, θα τα καταθέσει όλα αυτά τα στοιχεία στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κύριο Γεώργιο Οικονόμου με μηνυτήρια αναφορά και πρώτο μάρτυρα τον Δήμαρχο Κορινθίων κ Νίκο Σταυρέλη.

ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΈΔΩΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 64 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ,9 ΚΟΚΚΙΝΕΣ , 7 ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ 1 ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΗΔΗ 3-0.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 6.000 οπαδούς μας που γέμισαν το γήπεδο και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα και ότι και να κάνουν ο ΠΑΣ Κόρινθος θα βρεθεί εκεί που του αξίζει.

Θα τους κλείσουμε όλους Φυλακή!!!»

Ακολούθησε παραίτηση του Αλέξη Κούγια με μακροσκελή ανάρτησή του

Παραίτηση Αλέξη Κούγια

Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα και λόγω προσωπικών διαφωνιών με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου - τα οποία προηγήθησαν του σημερινού αγώνα - δηλώνω αμετάκλητα ότι παύω να ασχολούμαι με οποιοδήποτε τρόπο με το σωματείο του ΠΑΣ Κόρινθος που με την παρουσία μου ξαναμπήκε η Κορινθία στον ποδοσφαιρικό χάρτη και είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα να φέρω στο γήπεδο 6000 κόσμο . 

Δυστυχώς τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ εκτός του κυρίου Παπαγιαννόπουλου που είναι ένας αγνός και ανιδιοτελής άνθρωπος , το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι τα πολιτικά και τα οικονομικά τους οφέλη από το Δήμο Κορίνθου . 

Τις χειρότερες εντυπώσεις μου έχω για τον Γιώργο Πιέτρη . 

Σε αυτά τα 2 χρόνια δαπάνησα περισσότερα από 300.000 ευρώ για να ξαναστησουμε αυτόν τον σύλλογο και δεν μετανιώνω για αυτό καθόλου αλλά δεν μπορώ να γίνω υποχείριο κανενός για να αποκομίσει αυτός οικονομικά και πολιτικά οφέλη. 

Αγάπησα πάρα πολύ την ομάδα και τους οπαδούς της αλλά δυστυχώς σε αυτό το βρώμικο περιβάλλον της εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου εγώ δεν μπορώ να έχω κανένα μέλλον εάν και τα ίδια μέλη του ΔΣ δεν είναι μαζί μου μια γροθιά. 

Δυστυχώς όλοι αυτοί εκμεταλλεύθηκαν το όνομα μου και τα χρήματα μου αλλά το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το προσωπικό τους όφελος και όχι το συμφέρον της ομάδας. 

Δε θέλω να πιστέψω ότι σήμερα δεν αντέδρασαν για αυτά τα άγρια πράγματα που έκανε εις βάρος μας η διαιτησία γιατί από τώρα σκεφτόντουσαν τις 550.000 που θα χρειάζονταν το καλοκαίρι για να συστήσουμε μια ΠΑΕ. 

Αυτονόητο είναι ότι η ποδοσφαιρική μου ζωή μου πλέον είναι ταυτισμένη με τον Ολυμπιακό και κακώς δεν παραιτήθηκα μόλις ανέλαβα την θέση του Αντιπροέδρου και του νομικού συμβούλου.

Δυστυχώς επικράτησε το συναίσθημα και η αγάπη για την πατρίδα μου και όχι η λογική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom