Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Πειραιάς: Ισχυρή έκρηξη δίπλα στο βενζινάδικο - Από τύχη δεν θρηνούμε θύματα - Βομβαρδισμένο τοπίο η γύρω περιοχή (φωτο)


Από τύχη δεν θρηνούμε θύματα από την ισχυρή έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (8.3.2024) δίπλα σε βενζινάδικο στον Πειραιά.

Το ωστικό κύμα της έκρηξης ήταν τόσο ισχυρό, που προκάλεσε τρομερές καταστροφές σε σπίτια κοντά στο βενζινάδικο στον Πειραιά.

Με βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει η γύρω περιοχή, ενώ όπως καταγράφεται στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το newsit.gr, τζάμια και παράθυρα σπιτιών πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης έγιναν γυαλιά καρφιά. Χαρακτηριστική είναι δε η περιγραφή μάρτυρα που πλησίαζε στο σημείο δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη, αναφέροντας ότι άκουσε τον εκκωφαντικό θόρυβο και είδε μπροστά στα μάτια μου ολόκληρη τζαμαρία να γίνεται χίλια κομμάτια.

Η έκρηξη στο βενζινάδικο σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα στην Οδό Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά.

Εκτός από τις ζημιές στα γύρω σπίτια, μεγάλες καταστροφές σημειώθηκαν και σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στο σημείο της έκρηξης. Το ωστικό κύμα ακούστηκε σε όλο σχεδόν τον Πειραιά, ενώ κομμάτια από θραύσματα βρέθηκαν 30 μέτρα μακριά από το βενζινάδικο.

Οι αστυνομικές Αρχές «βλέπουν» άτομα που κινούνται στο χώρο της νύχτας πίσω από την επίθεση που «σήκωσε» τον Πειραιά στο πόδι μες στην άγρια νύχτα. Για το λόγο αυτό εξετάζουν το σενάριο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς στο παρελθόν το συγκεκριμένο βενζινάδικο άνηκε σε άτομο που εμπλεκόταν με την greek mafia και πλέον έχει δολοφονηθεί.

Αξίζει δε  να σημειωθεί ότι ένα μήνα πριν έξω από το βενζινάδικο είχαν πέσει πυροβολισμοί.





https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom