Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Δύο τροχαία δυστυχήματα με νεκρούς τους οδηγούς μηχανών - Ενα στο Κερατσίνι κι ένα στην Κέρκυρα


Τα δύο νέα τροχαία δυστυχήματα σε Κερατσίνι και Κέρκυρα ήρθαν να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τον αριθμό των νεκρών που «έσβησαν» στην άσφαλτο.

Τα στοιχεία για τις τραγωδίες σε δρόμους της χώρας, προβληματίζουν για ακόμα μια χρονιά. Παρά τις εκκλήσεις, τους ελέγχους και τα μέτρα που λαμβάνονται κατά καιρούς, η μαύρη λίστα των θυμάτων μεγαλώνει διαρκώς.

Κερατσίνι: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό οδηγό μηχανής - Ακαριαίος ο θάνατός του

Το τροχαίο δυστύχημα στο Κερατσίνι στοίχισε τη ζωή σε έναν οδηγό μηχανής. Το δίκυκλο «καρφώθηκε» σε κολώνα και διαλύθηκε…

Τροχαίο με ένα νεκρό σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην οδό Παπαναστασίου 59 στο Κερατσίνι, όταν οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, πέφτοντας σε κολώνα.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον άτυχο άνδρα τον οποίο μετέφερερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το τροχαίο δυστύχημα έγινε πιθανότητα εξαιτίας αυξημένης ταχύτητας.

Κέρκυρα: Νεκρός οδηγός μηχανής σε τροχαίο δυστύχημα

Το τροχαίο δυστύχημα στην Κέρκυρα έκοψε ακαριαία το νήμα της ζωής ενός 25χρονου οδηγού. Η μηχανή του «καρφώθηκε» σε κολώνα φωτισμού…

Θανάσιμα τραυματίστηκε 25χρονος το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, στην Ε.Ο. Κέρκυρας- Παλαιοκαστρίτσας περιοχή Γουβιά, όταν η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom