Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Καβάλα: Βρέθηκε στη φυλακή για βιασμό και καταδικάστηκε ξανά για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας


Η Καβάλα στο επίκεντρο για τη νέα καταδίκη ενός πατέρα πολυμελούς οικογένειας. Αυτή τη φορά η ποινή αφορούσε ενδοοικογενειακή βία…

Από την Καβάλα, βρέθηκε στις φυλακές Γρεβενών, κατηγορούμενος για βιασμό. Ο νεαρός πατέρας καταδικάστηκε ξανά όμως, αυτή τη φορά για ενδοοικογενειακή βία. 

Τον είχε καταγγείλει η σύζυγός του, το 2019 με την υπόθεση να εκδικάζεται σχεδόν πέντε χρόνια μετά. Όπως είχε αναφέρει τότε η γυναίκα, είχε δεχτεί επίθεση η ίδια και τα παιδιά τους στο σπίτι που έμεναν. Ο κατηγορούμενος που παραμένει στη φυλακή, άσκησε έφεση.

Σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών καταδικάστηκε το πρωί της Πέμπτης 14 Μαρτίου, στο Τριμελές στην Καβάλα, ένας κάτοικος χωριού του Δήμου Νέστου.

Σε οικογενειακό επεισόδιο το 2019 κατηγορούνταν ότι χτύπησε τη σύζυγο και τα παιδιά του. Αρνήθηκε την κατηγορία αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο.

Σύμφωνα με το proininews.gr, πρόκειται για άνδρα που είναι προφυλακισμένος κατηγορούμενος για βιασμό, κρατούμενος στο σωφρονιστικό κατάστημα Γρεβενών. Επικεφαλής πολυμελούς οικογένειας Ρομά.

Η έφεση που κατέθεσε είχε -ως προς τη συγκεκριμένη ποινή- ανασταλτικό αποτέλεσμα.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom