Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Κύκλωμα πορνείας: Πώς κλείνονταν τα «αρρωστημένα» ραντεβού - Ο «Βαγγέλης», ο «Αλέκος» και τα μηνύματα που «καίνε» τους εμπλεκόμενους


«Έχουμε ξεμείνει από λεφτά, κλείστε ραντεβού» ήταν ένα από τα μηνύματα που βρέθηκαν στα κινητά των ανήλικων κοριτσιών, τα οποία εξωθούνταν στην πορνεία από κύκλωμα, μέλη του οποίου συνελήφθησαν. 

Τα μηνύματα αυτά φέρεται να έχει στείλει η 25χρονη «εγκέφαλος» του κυκλώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τα κορίτσια έχουν περιγράψει ότι τα έστελναν σε bachelor και άλλα πάρτι, μεταξύ άλλων και σε παραλιακό μέρος. Η 25χρονη που έχει συλληφθεί, αρνείται ότι έχει εμπλοκή στο κύκλωμα και υποστηρίζει ότι οι ανήλικες πήγαιναν μόνες τους στα πληρωμένα ερωτικά ραντεβού. Είπε δε, ότι γνωρίστηκε μαζί τους σε μπαρ και πως ό,τι άλλο έχει να πει, θα το πει στις εισαγγελικές Αρχές.

Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η αδελφή ενός από τα κορίτσια ανακάλυψε στο κινητό τηλέφωνό του συνομιλίες της στο Instagram με έναν άνδρα με το όνομα «Βαγγέλης», ο οποίος τής πρότεινε συνάντηση για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό. Από άλλες συνομιλίες διαπίστωσε ότι όντως η αδελφή της είχε πάει στο ραντεβού συνοδευόμενη από φίλη της με το όνομα «Έλενα».

Η αδελφή κατονόμασε την 25χρονη ως το πρόσωπο που εξωθεί τα κορίτσια στην πορνεία και είχε οδηγήσει και την αδελφή της σε άνδρα που ονομάζεται «Αλέκος» στην πλατεία Βάθη στην Αθήνα, ο οποίος είναι γνωστό ότι πληρώνει ανήλικες για να τις βλέπει γυμνές. Η καταγγέλλουσα παρέδωσε screenshots σε εκτυπωμένη μορφή από τις επίμαχες συνομιλίες.

Η 25χρονη, όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τα κορίτσια και τα διευκόλυνε στο να βρίσκουν πελάτες, εξωθώντας τα στην πορνεία.

Σύμφωνα με την καταγγελία δύο κατηγορούμενοι, ο «Μάνος» και ο «Ζάχος» είχαν αναλάβει να μεταφέρουν τις ανήλικες στα ξενοδοχεία όπου πραγματοποιούνταν τα ερωτικά ραντεβού επ’ αμοιβής.

Η ανήλικη που η αδελφή της συνέβαλε στο να αποκαλυφθεί η υπόθεση, εξετάστηκε από αστυνομικούς και πραγματογνώμονα - ψυχολόγο και αναφέρθηκε στο πώς γνώρισε την 25χρονη, τον σύντροφό της «Ζάχο» και τον ταξιτζή «Μάνο».

Όπως είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, την ίδια ημέρα μετέβη μαζί με μια άλλη ανήλικη στο σπίτι του «Αλέκου» στα Σεπόλια, σε προκαθορισμένο από την 25χρονη ερωτικό ραντεβού, λαμβάνοντας ως αμοιβή το χρηματικό ποσό των 350 και 450 ευρώ αντιστοίχως, ενώ 50 ευρώ από καθεμία έλαβε η 25χρονη “εγκέφαλος”.

Ως προς τον άνδρα ονόματι «Βαγγέλης», ανέφερε ότι ουδέποτε έχει συνευρεθεί ερωτικά μαζί του, γνωρίζει όμως ότι αυτός συνευρίσκεται έναντι αμοιβής με ανήλικες, σε ξενοδοχεία. Επίσης, ανέφερε ότι εκτός από την ίδια και άλλες ανήλικες πήγαιναν σε ραντεβού με πελάτες.

Έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τα μέλη του κυκλώματος σε πλατεία Αττικής, Ομόνοια, Βύρωνα και Αιγάλεω.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη, στις 14 Μαρτίου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απ’ όπου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος των κατηγορουμένων και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 17ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ’ όπου και εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης.

Κατόπιν παραγγελίας του 17ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων διενεργήθηκε έρευνα το πρωί της 18ης Μαρτίου στα σπίτια των συλληφθέντων προς ανεύρεση στοιχείων που σχετίζονται με την υπόθεση, και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών, πιθανόν ινδικής κάνναβης, στην οικία της 21χρονης στην περιοχή του Αιγάλεω.

Θύματα και του κυκλώματος με την “Λορένα” δύο ανήλικες

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, δύο ανήλικες – θύματα του κυκλώματος, είχαν πέσει στα… δίχτυα και του άλλου κυκλώματος μαστροπείας που είχε αποκαλυφθεί τον Ιανουάριο

Σε αυτό κεντρικό ρόλο φέρεται να είχε η 31χρονη “Λορένα” και ένας 34χρονος φωτογράφος από την Εκάλη. Και οι δύο κρίθηκαν τότε από ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακιστέοι.

Ο 34χρονος φέρεται να είχε αναρτήσει στα μέσα Απριλίου φωτογραφίες δύο εκ των θυμάτων σε ιστότοπο από όπου “κλείστηκαν” τουλάχιστον 10 ραντεβού σε ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας. 

Από την έρευνα των διωκτικών Αρχών προέκυπτε ότι η 31χρονη μητέρα ανήλικου παιδιού, ήταν αυτή που προσέλκυε ανήλικα κορίτσια τα οποία εκπόρνευε, έχοντας κανονίσει να λαμβάνει μερίδιο από τις αμοιβές των “ερωτικών ραντεβού”. Η δικογραφία φέρεται να περιέχει μαρτυρίες ότι η γυναίκα, είχε αναπτύξει από το 2022 φιλικές σχέσεις με 15χρονη για την οποία φρόντιζε να βρίσκει “πελάτες”.

Η 31χρονη ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορουμένους της και φέρεται να είπε πως, όχι μόνο δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία, αλλά αντίθετα από όσα αναφέρονται στη δικογραφία, όταν υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει με 17χρονη, την οποία γνώριζε από το ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί, επιχείρησε να την πείσει να σταματήσει.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom