Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Λάρισα: «Καταδρομική» σε σπίτι για να επιτεθεί στην πρώην σύντροφό του (φωτο)


Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης στη Λάρισα. Σε νοσοκομείο η άτυχη γυναίκα που τραυματίστηκε. Ανάστατη μια ολόκληρη γειτονιά της πόλης…

Έστεισε ολόκληρη επιχείρηση για να αιφνιδιάσει την πρώην σύντροφό του και να της επιτεθεί. Το έκανε μέσα στο σπίτι που έμενε η άτυχη γυναίκα στη Λάρισα και στη συνέχεια διέφυγε. 

Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να τον εντοπίσουν και πλέον το λόγο παίρνει η δικαιοσύνη. Η τραυματισμένη 35χρονη μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο.

Στα χέρια των Aρχών έπεσε 25χρονος Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος αργά το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 1 Μαρτίου, επιτέθηκε στην 35χρονη σύντροφό του και την τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι.

Το συμβάν σημειώθηκε σε σπίτι στον Ιπποκράτη, εκεί όπου διαμένει η 35χρονη από τη Μολδαβία. Ο δράστης μπήκε στο σπίτι από ανοιχτή μπαλκονόπορτα και επιτέθηκε στην 35χρονη με αποτέλεσμα η γυναίκα να χτυπήσει στο κεφάλι και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Γείτονες που άκουσαν φωνές κάλεσαν την αστυνομία και ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο που βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες του onlarissa.gr.

Ακολούθως, ο 25χρονος εξαφανίστηκε για να εντοπιστεί από αστυνομικούς το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Καρδίτσας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.



https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom