Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Πώς συνδέεται η αφγανική μαφία με τη δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα - Τι λένε ειδικοί (βίντεο)


Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στον Άγιο Παντελεήμονα όπου αντίπαλες ομάδες, που εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών, αντήλλασσαν πυροβολισμούς σε κεντρικά σημεία και συγκρούονταν σε καδρόνια και ρόπαλα μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών, με θύμα τελικά έναν νεκρό άντρα.

«Η Αστυνομία είναι ακόμα στο επίπεδο των ταυτοποιήσεων. Είναι δύο αντίπαλες συμμορίες, η μία από την αλβανική μαφία, η άλλη από την αφγανική μαφία. Οι Αφγανοί έχουν μπει στο παιχνίδι τώρα τελευταία, θέλουν κομμάτι από την πίτα της διανομής των ναρκωτικών», λέει, μιλώντας στο MEGA ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, από τύχη ζουν άνθρωποι περαστικοί, καταστηματάρχες. Από έναν εξοστρακισμό μπορεί άνετα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος».

Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, η ΕΛ.ΑΣ έχει συλλάβει «δεκάδες τέτοιες συμμορίες».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτουν πιστολίδια, είναι σύνηθες φαινόμενο για το κέντρο της Αθήνας. Είναι λερναία Ύδρα. Θέλουν να πάρουν από την αλβανική μαφία ένα μεγάλο κομμάτι της πίτας, γι’ αυτό γίνονται αυτά».

Από την πλευρά της, η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, κάνει λόγο για έλλειψη αστυνόμευσης.

«Είναι έλλειψη αστυνόμευσης. Ή που θέλουμε να λέμε ότι θα ενισχύσουμε την εμφανή αστυνόμευση στο κέντρο της Αθήνας για να υπάρχει ασφάλεια και αποτροπή των εγκλημάτων».

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom