Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Ετοιμαζόταν να παντρευτεί ο άτυχος 33χρονος - Είχε πυροδοτήσει με τους φίλους του 20 ναυτικές φωτοβολίδες


Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 33χρονο που έχασε τη ζωή του στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, καθώς διασκέδαζε με τους φίλους του το βράδυ της Κυριακής (17.03.2024).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος Μανώλης διασκέδαζε με τους φίλους του ενώ είχαν πυροδοτήσει περίπου 20 ναυτικές φωτοβολίδες.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο άτυχος 33χρονος δέχτηκε τη μοιραία φωτοβολίδα στην κοιλιακή χώρα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφερε. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δυο από τους φίλους του Μανώλη για την κατοχή ναυτικών φωτοβολίδων, οι οποίοι ήταν μαζί του. 

Ο ένας παρέδωσε στις Αρχές τόσο τη φωτοβολίδα που εξερράγη πάνω στον φίλο του, όσο και την υπόλοιπη παρτίδα που φέρεται να είχε προμηθευτεί. 

Η Αστυνομία ερευνά από πού προμηθεύτηκαν τις ναυτικές φωτοβολίδες και δεύτερον ποιος κρατούσε τη φωτοβολίδα που εξερράγη.

Ο Μανώλης ετοιμαζόταν να παντρευτεί

Σύμφωνα με το Star, ο Μανώλης δούλευε νυχθημερόν για να παντρευτεί την αγαπημένη του.

«Όχι μόνο δεν είχε ενοχλήσει κανέναν, ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχτιζε το όνειρο του. Η κοπέλα του με την οποία είναι 11 χρόνια μαζί είχε μετακομίσει από την Πάτρα στον Άγιο Νικόλαο, δεν έχουν παντρευτεί καταλαβαίνετε το δράμα», δήλωσε οικογενειακός του φίλος.

Το χρονικό

Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής 17 Μαρτίου, όταν ο 33χρονος μαζί με δυο ακόμη φίλους του, διασκέδαζαν σε κεντρικό σημείο της περιοχής του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο νεαρός σκοτώθηκε όταν μια φωτοβολίδα που είχε ανάψει εξερράγη, προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα στην κοιλιακή χώρα. ‘Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου όμως εξέπνευσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Στην ίδια ενημέρωση τονίζεται πως οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον 33χρονο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αριθμός από τις φωτοβολίδες που είχαν ήδη πυροδοτηθεί και καεί.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο άτυχος άνδρας μαζί τους άλλους δύο συνομήλικους φίλους του, είχαν ήδη πυροδοτήσει περίπου 20 ναυτικές φωτοβολίδες. Ο 33χρονος θέλησε να ανάψει μία ακόμη, ωστόσο πιθανότατα λόγω κακού χειρισμού, έσκασε πάνω του και συγκεκριμένα στην κοιλιακή χώρα.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή. Του έδωσαν πολλές φιάλες αίματος, αλλά τελικά εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο νοσοκομείο δεν εφημέρευε χειρουργός αλλά μόνο ένας αναισθησιολόγος με αποτέλεσμα να έρθει από το σπίτι του ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής και μαζί με τους γυναικολόγους που εφημέρευαν προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή του ανθρώπου αυτού αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Από την αυτοψία των αστυνομικών στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 πυροδοτημένες φωτοβολίδες ενώ ένας εκ των δύο φίλων του άτυχου νέου παρέδωσε στις αρχές δύο ακόμα.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom