Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός 26χρονος δικυκλιστής - Η μηχανή του εκσφενδονίστηκε στον ποδηλατόδρομο

Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί, το παρελθόν... του θύματος

Νεκρός είναι ο 26χρονος αλλοδαπός που ενεπλάκη το μεσημέρι της Τετάρτης 13/3/24 σε τροχαίο στην οδό Όθωνος Αμαλίας στην Πάτρα.

Ο νεαρός οδηγός είχε τις αισθήσεις ωστόσο ήταν βαριά χτυπημένος και λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Η μηχανή που οδηγούσε προσέκρουσε σε τζιπ, με τον νεαρό να εκτινάσσεται στον ποδηλατόδρομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 τόσο ο 26χρονος αλλοδαπός μοτοσικλετιστής που σκοτώθηκε στο τροχαίο, στην Όθωνος Αμαλίας, όσο και η επίσης αλλοδαπή οδηγός του τζιπ που ενεπλάκη στο δυστύχημα είχαν έρθει (δεν σχετίζονταν μεταξύ τους) στην αχαϊκή πρωτεύουσα από άλλες πόλεις.

Ειδικότερα, το θύμα από τον Ωρωπό και η γυναίκα από την Κόρινθο.

Έμελλε λοιπόν και οι δύο να βρεθούν τη λάθος μέρα, τη λάθος ώρα, στη λάθος γι αυτούς πόλη!

Σοβαρές προεκτάσεις αποκτά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Πάτρα, με θύμα έναν 26χρονο Αλβανό μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 το θύμα του τροχαίου ήταν γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα μπορεί να έμενε Ωρωπό, ωστόσο δραστηριοποιούνταν έντονα εδώ και χρόνια στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Στην κατοχή του 26χρονου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" βρέθηκαν 50 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 2.5000 ευρώ!

Την ίδια στιγμή η μηχανή ανήκει σε Πατρινό ο οποίος του την είχε παραχωρήσει. Μάλιστα όπως προέκυψε δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας.

Επιπρόσθετα, ο 26χρονος ήταν αυτός που είχε μεταφέρει τον τραυματία στο νοσοκομείο από το ατύχημα με την εκπυρσοκρότηση όπλου σε γνωστό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην Αγίου Νικολάου, στις 6 Μαΐου του 2022.

Οι τοπικές Διωκτικές Αρχές εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια την παλαιότερη δράση του αλλοδαπού σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχε συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα σε άλλη περιοχή από τις Αρχές Ασφαλείας του Ωρωπού.

Αστυνομικές πηγές του tempo24 χαρακτηρίζουν την υπόθεση ως πολύ σοβαρή!

https://tempo24.news/ & https://tempo24.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom