Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Βόλος: Πέθανε ο 21χρονος Δημήτρης από το Διμήνι που χαροπάλευε επί 4 μήνες μετά από τροχαίο

 


Το τροχαίο έστειλε το άτυχο παιδί από το Διμήνι σε νοσοκομείο, με τις χειρουργικές επεμβάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Ο Δημήτρης πέθανε και ο Βόλος τον αποχαιρετά με οδύνη…

Ο Δημήτρης χαροπάλευε μετά το σοβαρό τροχαίο και οι δικοί του άνθρωποι προσεύχονταν για ένα θαύμα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 21χρονος από το Διμήνι δεν τα κατάφερε.

Ο Βόλος βλέπει τη μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου να μεγαλώνει διαρκώς παρά τις εκκλήσεις και τους ελέγχους. Ο άτυχος Δημήτρης πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, αλλά οι ελπίδες ήταν ελάχιστες από την πρώτη στιγμή. Υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις, που δυστυχώς δεν στάθηκαν αρκετές για να τον σώσουν.

Το άτυχο παιδί έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 5 Μαρτίου. Ο 21χρονος, πριν από περίπου τέσσερις μήνες, οδηγώντας το δίκυκλό του, είχε εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα κοντά στη λαχαναγορά Νεάπολης, έπειτα από σύγκρουση με αυτοκίνητο.

Από το συμβάν προέκυψε σοβαρός τραυματισμός του παλικαριού, το οποίο είχε διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και επί μήνες υποβάλλονταν σε δεκάδες χειρουργεία, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του γονείς, αδέρφια, παππούδες και λοιπούς συγγενείς.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η κηδεία του νεαρού έγινε στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Διμηνίου, στις 15:00 το μεσημέρι.

https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/volos-pethane-o-21xronos-dimitris-apo-to-dimini-pou-xaropaleye-epi-4-mines-meta-apo-troxaio/4026254/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom