Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Καλύβια: Ρώσος μαφιόζος ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας 16χρονου


Ένας Ρώσος μαφιόζος φέρεται να είναι ο δράστης που είχε πυροβολήσει έναν 16χρονο στα Καλύβια, τον Μάρτιο του 2023. Οι αρχές, που αναζητούν τον δράστη, εκτιμούν ότι αυτός σχετίζεται με το κύκλωμα της Greek Mafia, που εμπλεκόταν σε παράνομη διακίνηση τσιγάρων αλλά και σε εκτελέσεις ανθρώπων της νύχτας.

Το εν λόγω κύκλωμα εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές αρχές, πριν από μερικούς μήνες. Σημειώνεται ότι, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, η φωτογραφία του 43χρονου είχε βρεθεί στο κινητό τηλέφωνο του δολοφονημένου Βασίλη Ρουμπέτη.

Εξετάζεται, επίσης, εάν και με ποιον τρόπο συνδέεται με δολοφονίες που έχουν γίνει στον χώρο της νύχτας.  

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ., ο αλλοδαπός είναι ο δράστης απόπειρας δολοφονίας ενός 16χρονου, που είχε γίνει στις 24 Μαρτίου 2023, στα Καλύβια. Όπως προέκυψε, ο δράστης εξήλθε από αυτοκίνητο και πυροβόλησε τον ανήλικο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι. 

Οι αρχές ταυτοποίησαν τον δράστη, αξιοποιώντας στοιχεία και δεδομένα που συλλέχθηκαν από τον χώρο του εγκλήματος, σε συνδυασμό με μαρτυρικές καταθέσεις αλλά και ειδικές ανακριτικές πράξεις.

Παρά τις έρευνες, ωστόσο, που έχουν κάνει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, δεν έχουν βρεθεί ίχνη του 43χρονου και εικάζεται ότι ενδεχομένως έχει διαφύγει στο εξωτερικό.  

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom