Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Προκλητικός ο Μίχος στην απολογία του για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό - «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της»


Στην τελική ευθεία έχει μπει η δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό που συγκλόνισε τη χώρα.

Σήμερα Τρίτη (05/03/2024) στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθισε ο βασικός κατηγορούμενος, ο 55χρονος που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε την ανήλικη από τον Κολωνό.

Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση του άνδρα που κατηγορείται ότι βίαζε τη 12χρονη στο κατάστημά του στον Κολωνό, ότι την εξέδιδε έναντι αμοιβής σε άλλους άνδρες και ότι διένεμε πορνογραφικό της υλικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι είχε συνολικά τέσσερις ερωτικές επαφές με την ανήλικη, με την οποία μάλιστα υποστήριξε πως ήταν «ερωτευμένος».

Ακόμα, δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ενώ έβγαλε από το «κάδρο» τη μητέρα της ανήλικης, η οποία όπως είπε, δε γνώριζε τίποτα.

Ο 55χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού και της διακεκριμένης μαστροπεία σε βάρος ανήλικου.

Μέσα στην εβδομάδα απολογείται και η μητέρα του κοριτσιού, η οποία αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας και της διακεκριμένης περίπτωσης παιδικής πορνογραφίας.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom