Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Ζαχάρω: Κατήγγειλε τον σύντροφο της συζύγου του για ασέλγεια σε βάρος της κόρης του (βίντεο)


Προκαταρκτική έρευνα για ένα περιστατικό ασέλγειας που έχει αναστατώσει τις τελευταίες ημέρες τη Ζαχάρω και την ευρύτερη περιοχή, διέταξε προσφάτως η Εισαγγελία του Πύργου, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας ενός 12χρονου κοριτσιού σε βάρος ενός 55χρονου επιχειρηματία με τον οποίο φέρεται να έχει δεσμό η σύζυγός του με την οποία βρίσκονται σε διάσταση.

Την υπόθεση που έφερε στο φως ιδιωτικός ντεντέκτιβ που είχε προσλάβει ο πατέρας της 12χρονης, χειρίζονται πολύ προσεκτικά οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Ζαχάρως με τον φερόμενο ως δράστη να εξετάζεται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους, ωστόσο ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί σύλληψη αφού οι Αρχές εξετάζουν την καταγγελία με διακριτικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κινητό τηλέφωνο του 55χρονου, βρέθηκαν φωτογραφίες του ανήλικου κοριτσιού, ενώ αναμένεται να γίνει και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν στο συγκεκριμένο περιστατικό είχαν εμπλοκή και περισσότερα άτομα.

Παράλληλα αναμένεται να γίνει εξέταση του ανήλικου κοριτσιού, από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν συντελεστεί εις βάρος της 12χρονης και άλλες αξιόποινες πράξεις.

https://www.patrisnews.com/

Δείτε στο βίντεο σχετικό ρεπορτάζ από την πρωινή εκπομπή του ΟΠΕΝ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom