Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Καλαμπάκα: Στο χειρουργείο σε κρίσιμη κατάσταση η 68χρονη που παρέσυρε ο σύζυγός στην λαϊκή αγορά (φωτο & βίντεο)


Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας η 68χρονη γυναίκα την οποία παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά με το αγροτικό του ο σύζυγός της στην λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας.

Η 68χρονη έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και μετά την μεταφορά της κρίθηκε απαραίτητο να μπει άμεσα στο χειρουργείο. Όλα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής (21/10/2022) όταν ένα αγροτικό κάνοντας τρελή πορεία έπεσε πάνω σε τρείς ανθρώπους μεταξύ των οποίων και η σύζυγος του οδηγού.

Εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού. Ο άνδρας βγήκε από το αγροτικό σε κατάσταση σοκ και φώναζε «χτύπησα την γυναίκα μου».

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στους δυο πιο ελαφρά τραυματίες ενώ η 68χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο άνδρας που είναι παραγωγός στην λαϊκή υποστήριξε ότι του κόλλησαν τα φρένα.


https://www.newsit.gr/t

Πανικός στη λαϊκή της Καλαμπάκας - Ξέφρενη πορεία αγροτικού

Το trikalaola.gr βρέθηκε πριν από λίγη ώρα στην λαϊκή της Καλαμπάκας όπου κατέγραψε τα πρώτα αμαντάριστα πλάνα από το φοβερό τροχαίο…

Πανικός σήμερα το μεσημέρι στην εβδομαδιαία λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας, καθώς ένα αγροτικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας πωλητή της λαϊκής, για άγνωστο λόγο, ενώ βρισκόταν μπροστά από τον πάγκο του, μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό του για να φορτώσει, έφυγε με φόρα και με γκάζι προς τα κάτω, ευθεία στο δρόμο που βρισκόταν και αφού χτύπησε πάνω στους πάγκους, έπεσε πάνω σε ένα άλλο φορτηγάκι και κατέληξε έξω από ένα κατάστημα.

Στην ξέφρενη πορεία του, χτύπησε πρώτα μία γυναίκα που σημειωτέο είναι η σύζυγος του οδηγού και άλλα 2 άτομα, μία γυναίκα και έναν άντρα, πωλητές της λαϊκής και αυτοί.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου διασωληνώθηκε σε βαριά κατάσταση και αυτή την ώρα ετοιμάζεται η διακομιδή της σε άλλο νοσοκομείο, μάλλον στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, ενώ η γυναίκα είναι ελαφρά τραυματισμένη στα πλευρά και ο άντρας στα πόδια.

https://www.trikalaola.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom